≫ 

Nadeždina majka u suzama: Rekla mi da ju je pretukao "kao stoku", pa se vratio da odspava (VIDEO)

- On je izgleda, koliko sam čula od nje, ali i pročitala, neku devojku poljubio. Da li je neko pominjao neki dug, neki novac, nemam pojma. On joj je rekao da to nije tačno. Otišli su u stan i on je izmlatio nju. Udarao je po licu. Verovatno ju je i šamarao, jer joj je lice najviše nastradalo

  • 12

Ekipa Telegraf JETSETA-a posetila je Slavicu Biljić, majku Nadežde Biljić (28), u rodnoj kući pevačice u Valjevu.

Slavica kaže da je pevačica posle navodnog incidenta u četvrtak oko 7 ujutru , kada je Toma Panić navodno fizički nasrnuo na pevačicu, prvo pozvala nju i ispričala joj šta se desilo.

- Naravno da sam se čula sa njom. Ja sam prva osoba koja je saznala da je Toma pretukao Nadeždu. On je bio u tom nekom klubu, sa drugovima i drugaricama, da li iz Svilajnca, koliko sam ja razumela. Ona je došla tu, bilo je sve okej, dok u jednom trenutku nije počeo da flertuje tamo sa nekim devojkama. To je meni Nada rekla. Ona je njemu skrenula pažnju: "Nemoj to raditi, time pokopavaš mene". Ja razumem zašto je to rekla. Nada je neko ko neće da ćuti.

Nadezda Biljic Nadežda po izlasku iz Urgentnog centra Foto: Milena Đorđević

- On je izgleda, koliko sam čula od nje, ali i pročitala, neku devojku poljubio. Da li je neko pominjao neki dug, neki novac, nemam pojma. On joj je rekao da nije tačno. Otišli su u stan i on je izmlatio nju. Udarao je po licu. Verovatno ju je i šamarao, jer joj je lice najviše nastradalo. Ima i krvi. Nekog morate jako da udarite da bi se to raskrvarilo. To je velika silina šake, ruke bila... On je izleteo iz stana, tad je mene Nada zvala. Poslala mi je poruku. To je bilo negde oko pola osam - ispričala je Slavica vidno potresena.

- Rekla mi je: sad me je upravo Toma izmlatio kao stoku. Ona mi je brzo ispričala šta se desilo. Ona je rekla da će zvati drugaricu. Posle mi je poslala poruku da se Toma vratio u stan i rekao joj da mu se sku*čila, moram da budem prosta. Da će da odspava i da će da ide odatle. Nada je zatvorila vrata a u međuvremeu je stigla drugarica i prijavila policiji.

Slavica se na kraju intervjua za Telegraf JETSET rasplakala:

- Zar toliko ljubomore postoji? Ja sam šokirana i razočarana, ali ću stajati uz Nadu i iz inata ima da se bavi ovim. I iz inata ima da postane zvezda, jer kad vam majka tako obeća, tako će i da bude.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    15. avgust 2019 | 19:36

    Zakazali ste vi mama sa vaspitanjem ćerke zato vam sada malo,malo priređuje ovakve probleme,blamove i stresove.

  • Nada

    15. avgust 2019 | 19:13

    Jeste li joj roditelj?Ona devojka ima problem,vase dete vapi za pomoci.Uzmite se upamet I pimozite svom detetu,preuzmite brigu o njoj.

  • W

    15. avgust 2019 | 19:23

    Postoji li neko ko je nije mlatijo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA