Misica za kojom policija traga zbog ubistva ugostitelja tvrdila da je trudna sa srpskim pevačem

- Stefan mi je napravio dete i šutnuo me kao da sam najgora na svetu - pričaka je svojevremeno Sunita Hindić-Bošnjaković

  • 1
Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Facebook

Ugostitelj N. I. ubijen je jutros hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom delu grada, a za ubicom se traga, saopštila je policija.

Hercegovačko-neretvansko županijsko državno tužilaštvo, koje sprovodi istragu, saopštilo je da je u 7.39 pronađeno telo muške osobe inicijala N.I. (56) u objektu Vila Ivanković u naselju Buna, piše Index.hr.

Osumnjičena je ženska osoba, a policija trenutno traga za bivšom misicom Sunitom Hindić-Bošnjaković. Sunita je svojevremeno tvrdila da je bila u vezi i ostala trudna sa pevačem i bivšom učesnikom "Farme", Stefanom Jakovljevićem.

- Upoznala sam ga u Švajcarskoj. Nastupao je u jednoj diskoteci. Bili smo u zajedničkom društvu. Udvarao mi se, a onda smo i razmenili kontakt. Nudio mi je neke nemoralne radnje, što sam ja odbila. I pored toga što je na početku bio nepristojan, nastavili smo da se čujemo i viđamo. Kako je vreme odmicalo, bili smo sve prisniji i delovalo mi je kao da je iskren prema meni. Neprestano smo se dopisivali, a emocije su bile sve jače. Jedno drugom smo slali ljubavne poruke, pričali smo satima i danima. Verovala sam da je dobar i iskren dečko i nije me zanimalo ni ko je ni šta je - rekla je Sunita svojevremeno i dodala:

Stefan Jakovljević Stefan Jakovljević Printskrin: TV Pink

- Stefan mi je napravio dete i šutnuo me kao da sam najgora na svetu. Nedavno sam saznala da sam trudna, ali kada sam mu javila da će postati tata, poludeo je i rekao da on s tim nema nikakve veze. Želim svi da znaju kakav je čovek, neće da prizna svoje dete. Saznala sam i da je, dok je bio sa mnom, imao još jednu devojku koja živi u Turskoj.

Kako pišu pojedini mediji, svojevremeno se bavila manekenstvom i bila Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Inače, Stefan je brat nekadašnje misice Jelene Jakovljević Bin Drai, udate za šeika Saida Bin Draia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meki

    4. oktobar 2019 | 19:21

    Pa ko bi poželio da ima dijete sa jednom takvom ženom kao što si ti ? Upitaj se malo zašto ! Momak je upravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA