• 39

"Pakao je počeo posle venčanja... Trpela sam zbog rizične trudnoće, budila sam se u znoju..."

- Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare - kaže Nataša

  • 39

"Svaka žena, pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao. Trpela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo", počela je svoju ispovest Nataša Bekvalac (39), o tome kada je "zapelo" u odnosu sa bivšim mužem Lukom Lazukićem (39).

- Još mi je loš osećaj u stomaku kada se setim svega. Strašno psihičko i fizičko izrabljivanje. Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sa samopouzdanje i bila odsečena od porodice i prijatelja... ostala sam sama - nastavlja Bekvalčeva.

Luka Lazukić, razvod

Luka Lazukić, Foto: ATA Images

- On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali "Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?", pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim - priča pevačica.

- Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - kaže Novosađanka.

Nataša Bekvalac

Foto: ATA Images

Ipak, kaže da joj je stalo da njene ćerke imaju dobar odnos sa svojim očevima.

Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja - završava Bekvalčeva za Informer.

Podsetimo, Nataša i Luka zvanično su se razveli 24. oktobra.

Nataša je zahtev za razvod braka podnela nakon što je Luka fizički nasrnuo na nju i naneo joj povrede, u noći 13. na 14. april 2018. godine, u njenom stanu na Dedinju.

Do nasilja je došlo vega mesec i po dana od rođenja ćerke Katje, 28. februara 2018. godine.

VIDEO: Paklena 2018. godina: Skandali, razvodi i zabijanje noža u leđa

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sajla

    Kad ona sebi sve veruje, zašto joj i ja ne bih verovao?

  • Dj

    Imali neko ko ovoj odgovara to liko se puta udaje i niko joj nevalja samo rodi dete najverovartnije da hoce da zivi od elimentacije mora sa njom da nesto nije u redu

  • nima

    pa zar ti Nato nisi još uvek našla nikoga da te teši? Strašno!!! Dugo već čekaš!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima