"Nisam imala šta da obučem...": Za Karleušu je današnji datum poseban, pevačica otkrila i zašto

- U mene je verovala samo moja majka - napisala je JK

  • 30
Jelena Karleuša Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

24. april ima veliku važnost za Jelenu Karleušu. Naime, pevačica se pohvalila da je na današnji datum, pre 25 godina, izbacila svoj prvi album pod nazivom "Ogledalce".

JK ističe da je u nju verovala samo njena majka Divna Karleuša. Kako ističe Jelena, tada nije imala šta da obuče, pa je Divna morala da pozajmi 25.000 maraka sa prvi album njene ćerke.

- Na današnji dan, pre 25 godina, izašao je moj prvi album “Ogledalce”. Izdavač je bio “Diskos”, oni su bili jedini koji su želeli da rizikuju sa anonimnom klinkom od 16 godina. Ko bi rekao da ja na ovoj slici imam samo 16 godina... - napisala je JK i dodala:

- Na današnji dan zvanično je stvorena “Jelena Karleuša”. U mene je verovala samo moja majka. Nisam imala šta da obučem, pozajmljivala sam garderobu, nisam znala da se našminkam, moja majka je pozajmila pare za album (25.000 maraka) u momentu kada je njena plata bila 2 marke. Ubedila sam je da ne mora da brine i da ću USPETI i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je izneverila - navela je pevačica.

Evo i njene objave:

 
 
 
View this post on Instagram
ON THIS DAY, 25 YEARS AGO... MY FIRST ALBUM COVER Na današnji dan, pre 25 godina, izašao je moj prvi album “Ogledalce”. Izdavač je bio “Diskos”, oni su bili jedini koji su želeli da rizikuju sa anonimnom klinkom od 16 godina. Ko bi rekao da ja na ovoj slici imam samo 16 godina... Na današnji dan zvanično je stvorena “Jelena Karleuša”. U mene je verovala samo moja majka. Nisam imala šta da obučem, pozajmljivala sam garderobu, nisam znala da se našminkam, moja majka je pozajmila pare za album (25.000 maraka) u momentu kada je njena plata bila 2 marke. Ubedila sam je da ne mora da brine i da ću USPETI i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je izneverila. Photo:Bata PatrnogićA post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Video: U dvorištu raj, razbijali nojeva jaja: Ovako Karleuša i Duško Tošić proslavljaju Vaskrs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    25. april 2020 | 00:08

    Zasto smo toliko zla nacija? Ne znam sta je Jelena skrivila nekome? Kakvi zluradi komentari. Cestitam 25 godina karijere!

  • Dusan

    25. april 2020 | 06:12

    Otvori racun pa da pocnemo skupljati pare da se obuces

  • Vx

    24. april 2020 | 19:56

    Nije imala šta da obuče i mama posudila 25 000 maraka......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA