"Ne odričem se Gagija, ali sam umoran. Moju decu niko neće da etiketira zato što nose isto prezime"

Đole želi da zaštiti svoju decu od članova familije koji kaljaju njihovo prezime

  • 18
Djole, Gagi Djogani Gagi i Đole, Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Đole Đogani se oglasio i ogradio od postupaka svog brata, Gagija Đoganija, koji je sinoć, 16. septembra, uhapšen jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina.

On je na početku istakao da je uvek tu da zaštiti svoju mnogobrojnu porodicu i da ne želi da ih se odriče, ali da takođe neće odgovarati za dela koja oni čine.

- U svetlu najnovijih dešavanja i pritiska novinara koji je usledio, ovom prilikom želeo bih da se obratim čitavoj javnosti. Ja svoju porodicu čuvam, a sve članove familije, koja je zaista velika, volim, poštujem, ukoliko sam u mogućnosti – pomognem ili dam savet i želim im svako dobro. Nikoga se ne odričem, ali želim da se ogradim od svih postupaka i dela koja su učinili drugi. Tu sam i spreman sam da odgovaram samo za svoja dela - započeo je Đole svoje obraćanje.

Đole ističe da ne ćeli više da komentariše živote svojih bližnjih, jer on brine o svom životu i vodi ga na odgovran način.

- Razmislite malo, da li vi možete da kontrolišete i budete odgovorni za nešto što je uradio vaš brat, snaja, bratanica, sestra, otac ili već... Umoran sam više da odgovaram na pitanja koja se lično mene ne tiču. Ja se bavim sportom, ne pušim, ne pijem, ne kockam se, vodim zdrav život, radim, stvaram, svakog dana naučim po nešto novo i hvala Bogu na ovoj tehnologiji i internetu da je sve veoma lako dostupno - kaže on i dodaje da želi da zaštiti svoju decu zbog Gagijevih ispada i skandala i porodicu svog brata nazvao "beznačajnim".

- Pre dva dana izašla je pesma "Zabranjena ljubav" i nalazi se u trendingu u celom regionu, međutim, sve to je zatrovano ružnim i neodgovornim ponašanjem ljudi iz moje familije. Dokle više? Tri godine rijalitija, iznošenje laži, neosnovani napadi, razne smicalice i budalaštine radi privlačenja pažnje, ne želim da pominjem imena – oni su za mene beznačajni. Želim da zaštitim decu koja ne treba da se stide zato što u porodici postoje neodgovorni ljudi. Oni imaju svoju budućnost i treba da je kreiraju po svojim zaslugama, a ne da ih neko etiketira samo zato što nose isto prezime - priča Đole.

Na samom kraju on ističe da svako treba da živi od svog rada i uživa u plodovima svega onog što je sam sebi priredio.

- Ne odričem se nikoga, više nikoga i ne osuđujem, samo želim da se ogradim od svega što nisam uradio ja lično. Neka svako uživa u plodovima svoga rada, ali neka i odgovara za svoja dela i postupke. Ko šta radi, radi isključivo za sebe - zaključuje Gagijev brat.

Video: Gagi u suzama otkrio kako se odvikao od narkotika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    17. septembar 2020 | 13:17

    Pa u pravu je! Dokle više da se stidi ovih što ni ne gledaju koga će da povrede da bi došli do para!? Činjenica je da ih je Luna sve uvukla u rijaliti, komentarisala je i Djoleta i njegovu decu. Ako oni ne žele tako da se eksponiraju, ko je Luna da ih uvlači!? Dosta je! U svakoj porodici ima neko ko je "crna ovca", u ovoj je to Gagi zajedno sa svojom bivšom ženom i promiskuitetnim ćerkama! Uvek mislim da nema više šta da se više srozaju, ali me oni uvek demantuju! Prosto takvi su, nemaju nikakva moralna načela, samo svoju zadnjicu gledaju....

  • Darko

    17. septembar 2020 | 12:55

    Na stranu , sve covek je u pravu.

  • Lela

    17. septembar 2020 | 15:25

    Do prije par dana udruzeno sva porodica pljuvala Anabelu. Ne rece li da je Gagi brend?! Sto se ogradjuje?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA