Paun je zvezda serije "Tajne vinove loze", a sad i u privatnom životu planira da se posveti vinu

- Već smo dobri amateri, a idemo ka tome da postanemo profesionalci - rekao je Kubura

  • 6
Aleksandar Srećković Kubura; Foto: Antonio Ahel

Popularni srpski glumac Aleksandar Srećković Kubura (47) je otkrio kako se snašao u seriji "Tajne vinove loze" u ulozi Pauna za kog smatra da je vrlo specifičan, a otkrio je i plan kada je reč o privatnom životu.

- U seriji "Tajne vinove loze" igram jednog sepcifičnog čoveka, imam kompulsivne radnje i jako sam posesivan. Spreman sam na sve da preuzmem Veru (Slobodu Mićalović) - kaže Kubura i dodaje:

- On ne preza ni od čega, ali drago mi je što mu je motiv ljubav, a ne novac. On bolji ne može da bude - smatra glumac koji sa kumom želi da otvori vinariju.

- Imam u planu da sa kumom otvorim vinariju. Već smo dobri amateri, a idemo ka tome da postanemo profesionalci - zaključio je on u emisiji "Kec na jedanaest".

On je nedavno prvi put posle razvoda od Marije Savić govorio o njihovom rastanku, u kakvim su odnosima i kako je doživeo krah braka.

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - rekao je Kubura nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    18. februar 2021 | 21:52

    Opet Sloboda Micalovic. Prestacu da gledam serije jer ovo stvarno nema smisla..mozete da lupate minuse koliko hocete ali je vise dosadila kao da ne postoji ni jedna druga glumica

  • Nikola

    18. februar 2021 | 17:27

    Nikako da dokučim kojim dijalektom Kubura govori u seriji 'Tajna vinove loze'. Toliko karikiranje jezika nisam čuo do sada. Sloboda i mali Marko su ušli u dijalekt tog kraja ali Kubura je dijalektom upropastio ulogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA