≫ 

Fatalni fudbaler! Raskinuo s Kijom, pa se pomirio sa Dušicom: Voditeljka objavila da su opet zajedno

Dušica je objavila fotografiju sa Milošem na društvenoj mreži Instagram, a u opisu fotografije napisala je: "On", uz šta je stavila srce

  • 27
Dušica Jakovljević, Miloš Dimitrijević Čava, Kija Kockar Dušica Jakovljević, Miloš Dimitrijević Čava, Kija Kockar, Printskrin: Instagram/dusicajakovljevic/kijakockar

Ljubavni trougao koji čine Dušica Jakovljević, Kija Kockar i fudbaler Miloš Dimitrijević Čava ne prestaje da iznenađuje. Nakon vesti da je Kristina Kija Kockar nedavno raskinula vezu sa bivšim fudbalerom, on se sada pomirio sa bivšom devojkom, voditeljkom Dušicom Jakovljević, sa kojom je bio pre Kije.

Dušica je objavila fotografiju sa Milošem na društvenoj mreži Instagram, a u opisu fotografije napisala je: "On", uz šta je stavila srce.

Potom je na svom Insta-storiju podelila Čavinu objavu, koji je takođe objavio njihovu zajedničku sliku, uz opis "Ona".

Ono što je dodatno zbunilo sve jeste Kijina nedavna izjava koja govori o potencijalnom pomirenju, do kog očigledno nije došlo:

- Bili smo duže zajedno, već smo se jednom pomirili, tako da nije nemoguće da se to opet desi, ali za sada sam sama - rekla je Kija.

Dušica Jakovljević za Telegraf Jetset rekla je da ne zna da su Kija i Čava u vezi:

- Sad ću vam reći, ja stvarno nemam informaciju da su njih dvoje bili zajedno. To sam čula iz medija, a nikada nisam čula ni od koga drugog. To je moj komentar na tu temu, s obzirom da nisam znala da su bili u vezi. Ne znam... Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali dobro, nema veze - rekla je Dušica.

Podsetimo, Dušica i Čava su 2018. otpočeli romansu, a Jakovljevićeva je dozirano plasirala informacije iz njihove veze u javnost. On je obožavao njenu decu iz prethodnog braka, Anđelu i Ognjena, a porodično su putovali i po Evropi, pa su fotografije Dušice i Miloša, zajedno sa njenim naslednicima, pronalazile put do društvenih mreža, poput one iz prestonice Francuske.

Video: Kija Kockar priznala da nema više dečka, pa otkrila da li pati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. jun 2021 | 23:38

    Zamisli pomiris se sa dusicom koja je bila sa djeksonom i preturila pola grada i za svakog pisala “on”😂😂😂koji svingeri

  • 😂

    28. jun 2021 | 23:42

    Čim je sa ovom Dušicom, nešto mu ozbiljno fali. Pre svega malo ukusa.

  • mila

    29. jun 2021 | 08:38

    Vidim da je sa Dusicom bio pre Kije..imaju zajednicke slike njega,Dusice i njene dece. Meni zao ove Kristine, ona zivi u nekom svom svetu laznog sjaja. Bila mi simpaticna a sad vidim da je patoloski lazov i manipulator.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA