≫ 

Verica Rakočević (73) pokazala savršene noge: Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo?

Verica je poznata po tome da su za nju godine samo broj

  • 17
Verica Rakočević, modna revija Tašmajdan

Foto: ATA images

Modna kreatorka Verica Rakočević je poznata po tome da godine nikada u životu nije gledala kao ograničenje za bilo šta, već da su one zapravo najmanja razlika koja može da postoji među ljudima.

Ona već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa 35 godina mlađim izabranikom, a sada je iznenadila pratioce fotografijom za koju su joj neki sugerisali da nije "u skladu sa njenim godinama".

Naime, Verica je pozirala u kratkom sakou i dubokim čizmama, pa je na taj način istakla svoje duge izvajane noge, a može se primetiti da ona zaista izgleda dosta mlađe.

Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo? Da, ukoliko joj je samo nebo granica i ukoliko je apsolutni vlasnik svog života ‒ poručila je ona uz fotografiju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

 

"Zašto da ne, ukoliko zna da nosi poput vas", "Naravno da da, ovo nekome u dvadesetim ne bi stajalo", "Ako joj ovako stoji, apsolutno da", "Prelepa damo, činim sve da verujem kako ću moći to da nosim u sedamdesetoj", samo su neke od reakcija na njenu poslednju objavu.

Ostala izdanja Verice Rakočević pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    4. avgust 2021 | 07:23

    Treba ako dobro izgleda.Bravo Verice!

  • xxx

    4. avgust 2021 | 07:41

    Bravo,e mozete misliti koliko je pola mladjih bez svoje licnosti i nezanimljiva,gole se poskidaju i opet Verka intrigantnija i zanimljivija.Prst na celo naduvane ,ajmo malo mozga i malo stila hahah

  • Ana

    4. avgust 2021 | 00:36

    Kada tako savrseno izgleda, zasto da ne?!Zivite svoj zivot i ostavite druge da zive onako kako vole! Sto vise srecnih ljudi, bolje za sve nas! ❤️🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA