≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Makro Mihailo o pevačici koja je radila kao prostitutka: Klijenti su mi se žalili da je loša!

Vreme čitanja: oko 2 min.

- U par nedelja sklopio sam celu sliku njenog profila. Videlo se da je ambiciozna, da ima jasan cilj - istakao je Maksimović

  • 1
Mihailo Maksimović, makro Printskrin: TV Happy

Makro Mihailo Maksimović ne prestaje da iznosi detalje iz svog života i posla kojim se bavio, te ženama koje su za njega radile.

Sada je ispričao kako su među zaposlenima bile brojne poznate žene, a među njima i pevačica koju je nazvao "Goca".

Kako kaže, izvesna "Goca" slikala se za naslovnu stranu, ušla u rijaliti, snimila pesmu i pokušala da rasturi brak poznatom vaterpolisti.

Svakako, Goca je ime koje joj je on nadenuo u knjizi, ne otkrivajući pravo, ali je dao sasvim dovoljno detalja da mnogi, verovatno, mogu da zaključe o kome se radi.

"Lovila" po Budvi

Mihailo je pevačicu upoznao jednog leta u Budvi, gde je samostalno došla da "lovi" klijente. Međutim, njega je kontaktirala kada je shvatila da joj baš i ne ide kako treba. Spakovala je kofere i došla je u Beograd.

- U par nedelja sklopio sam celu sliku njenog profila. Videlo se da je ambiciozna, da ima jasan cilj. Ali, tu je postojao i jedan problem, želela je da uspe, ali ne i da se trudi - opisao je Maksimović poznatu pevačicu/starletu.

Klijenti, upravo zbog toga, nisu bili zadovoljni njenom uslugom.

Kada joj je obezbedio slikanje za jednu naslovnicu, otvorio joj je vrata popularnosti, ali to je donelo i nove probleme.

- Muškarci vole popularne devojke, da bi mogli da se pohvale. Ali, ako im se ne dopadnu, počinju da ih ogovaraju. Tako devojka dobije dvostruku lošu reklanu, svi saznaju da se bavi prostitucijom i još da to loše radi - objasnio je makro, za kog je Goca radila i kada je odlučila da uđe u popularni rijaliti, piše Kurir.


Podsetimo, Mihailo je pre nekoliko dana ispričao i da je svaka žena koja je radila za njega navodno morala da ispunjava 3 uslova.

Pored toga, ispričao je i da je jedna žena u smeni od 8 sati, "odradila posao" sa čak 9 klijenata.

- Pravilo broj jedan da neka devojka uđe u moju firmu bilo je da bude dobar čovek. Druga stavka je da bude ozbiljna i da zna šta hoće. U mojoj firmi je postojao sistem kao i u svakoj drugoj firmi. Radile su po osam sati i za to vreme su pružale onoliko usluga koliko su one želele. Rekord je postavila devojka koja je imala devet muškaraca za osam sati radnog vremena, ali je to bilo samoinicijativno.

- Ona je tada zaradila oko 10.000 evra. Treća stavka da zaposlim nekoga kod sebe bilo je da želi da radi na sebi. Devojka koja se bavi ovim poslom mora da izgleda lepo u svakom smislu i da parira klijentu - rekao je Mihailo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    25. novembar 2021 | 14:23

    Zar ove ne hapse,a ovaj na sva usta se hvali? Koliko znam jos nije legalno kod nas ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA