≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasio se dečko kog je Karleuša pre 10 godina vodila na maturu: Spomenuo osvetu i gest Seke Aleksić

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je naveo u svojoj objavi, Karleuša nije ljuta na njega, a Seku Aleksić je optužio da je "ukrala" njihovu ideju iz 2013. godine

  • 8
Jelena Karleuša i Danilo Vučetić Foto: Nikola Tomić, Instagram/danilo_vucetic

Jelena Karleuša je, pre 10 godina, prva od javnih ličnosti sa naših prostora bila pratilja srednjoškolcu na maturi, a sada se oglasio upravo taj momak - Danilo Vučetić. U svom izlaganju on je spomenuo i Seku Aleksić koja je juče devojčicu Miju vodila na malu maturu.

Sve je počelo time što se Karleuša, koja je poslednjih nedelja na "udaru" LGBT zajednice se oglasila na Instagramu i javnost podsetila da se već dugi niz godina "bori za ljudska prava" i protiv ugnjetavanja manjina.

- Da bi neko bio istinska ikona i pravi borac za ljudska prava, to mora da radi u kontinuitetu čitav svoj život - decenijama. Oni koji se naprasno sete humanosti posle 20-30 godina bavljenja javnim poslom, nisu ništa drugo nego laž zarad jeftinih poena. Pratioci i fanovi se ne kupuju na Instagramu, oni se zaslužuju delima. Isto tako, ikone se ne prave, one se jednostavno rađaju - napisala je Karleuša uz fotografije sebe na Paradi ponosa, zatim, sa kučetom koje se nedavno pohvalila da je spasila, ali i sa jednim momkom sa njegove mature, te je spomenula i tu situaciju.

- Srbija je prošla dug put od pljuvanja Karleuše na Tviteru jer prati ugnjetavanog LGBT pripadnika na maturu do linčovanja Karleuše od strane pripadnika LGBT zajednice na Tviteru jer je svedok njihove prošlosti - napisala je ona uz haštag - dvougao srpskog bezumlja.

Nakon njene objave oglasio se i Danilo, dečko kojem je Karleuša bila pratilja na maturi. Kako je naveo u svojoj objavi, Karleuša nije ljuta na njega, a Seku Aleksić je optužio da je "ukrala" njihovu ideju iz 2013. godine.

- Ne postoji nikakav konflikt i, ne, Jelena Karleuša nije ljuta, niti mi se sveti zbog nečega. Seka Aleksić je, kao i Sandra Afrika ranije, ukrala našu foru i vodi devojčicu romske nacionalnosti na maturu iz humanitarnih pobuda – proživela je diskriminaciju. Međutim… Naša matura nije bila deo LGBT ili druge kampanje, već sam ja bio njen izbor u konkurenciji od 3.000 drugih te 2013. godine. Pokušavam da izbegnem generalizaciju, ali LGBT populacija većinski ni ne zaslužuje ovoliko Jelenino zalaganje i podršku, zbog brojnih preletanja u suparničke tabore uvek kada im Karleušina misao, stil ili muzička inovacija nije po volji - započeo je on u svojoj objavi, pa dodao:

Danilo Vučetić Printskrin: Instagram/danilo_vucetic

- Nikakvog nasilja nada mnom u srednjoj školi nije bilo, jer sa mnom niko ne može da se zaje*ava. Sa razredom obeležavam godišnjice te mature i školovanja i tradicija će se nastaviti. Jelena, pozvana si na sledeću. Događale su se, zapravo, pretnje nekih neukih klo*ara sa Altine zbog moje kontroverzne rodno senzitivne uloge u predstavi "Snježan i sedam patuljaka". Shvatam Jelenin žar i ishitrenost, ali nisam neko ko se ljudi, uzora i ideologija odriče. Tačka. Zamolio bih sve da prekinu sa insinuacijama i porukama nebuloznog sadržaja.

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić došla po maturantkinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    13. jun 2023 | 06:19

    Nije uopste vazno ko je prvi. Vazan je gest. Cestitke za Seku

  • ovo je bitno

    12. jun 2023 | 22:48

    ko lanjska kiša u burkini faso

  • Alex

    13. jun 2023 | 06:02

    Sve je pocelo tako sto je Seka videla naslov kako niko ne zeli sa devojcicom da ide na maturu i napisala ,,evo ja cu” . Nikakvog izbora, prijava itd.. Karleusa je dosta toga radila da bi se docepala slave i para. Poslednje sto radi je tako glupo, ma FUJ! Gadi mi se ta zena pogotovo posle emisije HitTvit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA