≫ 

Ljuba zagrlila ćerku, David plakao kao žena: Ovako je izgledao trenutak kada je Aleksandra napustila Zadrugu (VIDEO)

Aleksandra je diskvaifikovana iz Zadruge nakon što je udarila Minu

  • 34

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz Zadruge na Božić, 7. januara, nakon što je udarila Minu Vrbaški pesnicom u glavu i time prekršila strogo pravilo rijalitija.

Aleksandra je Mini lupila šamar nakon što su prethodno ušle u žestoku svađu, pa je Veliki šef odmah odreagovao i poslao pismo u kojem je saopšteno da je Aleksandra izbačena.

- Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifikovana. Osim toga, Aleksandru ćemo tužiti i potraživati 50.000 evra po osnovu navedenog člana iz ugovora - navedeno je u pismu.

Veliki šef je napomenuo i da zbog diskvalifikacije po ugovoru Aleksandri ne pripada novčana naknada za dosadašnji boravak u Zadruzi.

Ljuba i Aleksandra/ Printskrin: TV Pink

- Definitivno nije u redu ovo što ste sada uradili! - rekao je Karađorđe, a David je odmah otrčao do Aleksandre u pab i počeo da plače ne smogavši snage da joj kaže da je izbačena.

- Jesam ja kriva što su me izbacili? Neka su, neka me tuže. I? - rekla je Aleksandra, a potom joj je prišla majka, Ljuba Pantović želeći da je zagrli.

Kako je izgledao ceo oproštaj, pogledajte na snimku:

Snimak na kojem Aleksandra udara Minu svom snagom u glavu pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    7. januar 2019 | 19:52

    namestaju luni davida. posto im jedino to preostalo.

  • Realan

    7. januar 2019 | 20:29

    Ili svakog ko udari napolje, ili nikog! Ovako..malo ispada nepravedno! Pogotovo sto su ovu zenu svi urnisali, cak i gostujuci pevac!

  • Ja

    7. januar 2019 | 20:38

    A Luna A Zera?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA