≫ 

Za stolom muk, on je jedva govorio: David se gušio u suzama zbog brata, Ana jedva izdržala njegovu potresnu ispovest! (VIDEO)

- Ja sam ceo život bio uz njega, i kada je tata otišao. Ja sam bio taj koji je uz njega bio - plakao je David

  • 35

David Dragojević sinoć se potresao tokom "Pretresa nedelje" sa Milanom Miloševićem, a sve zbog brata Dejana sa kojim godinama nije u dobrim odnosima zbog bivše devojke Aleksandre Subotić.

- Očekivao si da tvoja majka podrži tvoju odluku da prekineš sa Aleksandrom - počeo je voditelj, koji se osvrnuo na Davidov razgovor sa majkom Biljanom, u kojem je ona žestoko iskritikovala Anu.

- Da sam znao da će takav poziv biti, ne bih ni tražio. Ali nisam očekivao da će biti tako. Ružno mi je što se tako ponela i što je tako pričala, prvi put sam je tako video. Ali dobro, ona napolju i dalje igra rijaliti - rekao je David i dodao kako mu majka pravi problem svojim ponašanjem.

Ana Korać u suzama, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ružno je to što su uradile, ali mene to nije odvojilo od Ane, niti će. Malo me poljuljalo, bilo me je sramota... Ako nije za to, ne mogu takve reči da koriste, jer to utiče na mene. To njoj ide na čast - rekao je David.

Zatim je objasnio šta se desilo sa njegovim bratom Dejanom, sa kojim godinama nije u dobrim odnosima.

- Šta misliš, da li je tvoj brat sada uz tebe? - glasilo je pitanje za Davida, na šta se on rasplakao. Ana mu je prišla i zagrlila ga...

David Dragojević se rasplakao zbog brata/ Printskrin: TV Pink

- Ja sam ceo život bio uz njega, i kada je tata otišao. Ja sam bio taj koji je uz njega bio. Ali, ne znam... - plakao je David.

- Nadam se da jeste... Uvek sam bio uz njega, šta god da mu je trebalo. Uvek je zvao mene. A taj konflikt je bio iz ženskih stvari. Ne znam šta se dešava napolju, ja često mislim na njega... - i dalje je plakao, pa dodao kako se nisu videli godinu i po dana, te da je blokirao njegov broj.

- Uvek sam imao želju da ga vidim, da ga zagrlim... Nikad o njemu ništa ružno nisam pričao, niti ću pričati. Hteo sam da ga zovem, da ga vidim, ali ne znam da li će mi se javiti. Ništa ne znam šta se dešava napolju... - i dalje je govorio uplakan.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minka

    12. februar 2019 | 15:51

    Meni licno je zao Davida Ali zamjeram njegovoj majci sto unistava zivot SVOJE djece Ana. Korac je Fina djevojka za razliku od Aleksandre koja je Jako intrigantna njegovog brata Dejana je majka odbacila ZBOG dalile Ali eto decko je napravio Sa dalilom predivnu kucu I sretan je bolja je zlo od zene I majke KADA Aleksandra vice majci I ocu da lazu I pljuje ih Onda to je egoistica namazana zato zelim da idu da se sto prije pomiri Sa bratom I da uziva u ljubavi Sa a om Korac finom Kulturno djevojkom a sto se Tice bilje dno DNA unistava svoju djecu I njihove srece fuj gadi mi se ta Zena hvala ako neko procita komentar

  • Biljka

    12. februar 2019 | 14:36

    Verujem u Davidovu priču. Ali, glavni krivac je Biljana. Žene je zlo, monstrum. Kako je moguće da joj je bitnija sreća Aleksandre Subotić od Davidove sreće? David voli Anu, ima 30 godina i neka sam odluči sa kim će da živi. Neka Aleksandra brine o svom detetu, neka brine otac male Magdalene, deda Karađorđe, baba Ljuba...zašto bi brinuo David koji mu nije ništa. Čak i da je bio u braku sa Aleksandrom, Magdalena nije njegovo dete. Postoje i socijalne službe...Davide, znam da ti je teško, ali glavu gore. Pametan si momak i bori se za ono što želiš. Majka nije uvek u pravu kao sada na primer. Želim ti da sa Anom izgradiš lepu budućnost jer oboje to zaslužujete. SREĆNO!

  • Ivana

    12. februar 2019 | 17:30

    Laze covek i posle place ,uzivi se u ulogu bas ,bas !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA