• 3

Rat na pomolu: Semjuel L. Džekson ljutito odgovorio Skorsezeu na zajedljiv komentar o "Osvetnicima"

- To je kao da kažeš da Duško Dugouško nije smešan - poručila je Marvelova legenda

  • 3

Proslavljeni reditelj Martin Skorseze napravio je haos izjavom da "Osvetnici: Kraj igre", "i svi ostali filmovi o superherojima" nisu pravi filmovi.

Tačnije, Skorseze je u jednom intervjuu, promovišući svoj novi film "Irac", otkrio da "nije mogao da se natera da pogleda Osvetnike", film koji je nedavno i zvanično postao film sa najvećom zaradom u istoriji kinematografije.

- To nije film. To su glumci u luna parku koji se trude da urade najbolje što mogu s onim što im je dato - rekao je oskarovac.

Sada je veliki "Nik Fjuri" iz 13 Marvel filmova odgovorio.

- To je kao da kažeš da Duško Dugouško nije smešan. Filmovi su filmovi, ne volimo svi ni njegove sve filmove. Svi imaju pravo na svoje mišljenje i OK. To nikoga pre nije sprečilo da nastavi da ih snima - rekao je Semjuel L. Džekson "Varajetiju".

(Telegraf.rs/ Mondo)

Komentari

  • Brana

    To su filmovi za amere i one koji se tako osecaju,makar intelektualno...

  • W

    Ko voli SCI-FI mislim da nema dileme da su ovo najbolje napravljeni filmovi u istoriji kinematografije! Uostalom, pokojni Nebojiša Vučelić-najjači filmski kritičar na ovim prostorima je baš forsira Spilberga, pa I STAR WARS u svoje vreme. Uostalom i Skorceze se definisao kao neko ko je samo prepisao ono što se manje više desilo u stvarnom životu i to preneo na filmsko platno! Izmisliti ili sanjati budućnost, a da to izgleda uverljivo je daleko složenija stvar!

  • Mladja

    Lepo ti je reko Scorseze cuti jednoki I pokri se 😜

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima