≫ 

Ljubav znači da nikad ne moraš da kažeš da ti je žao: Pola veka najlepše "Ljubavne priče"

Zvezde Ali Makgro i Rajan O’Nil dobiće svoje zvezde na Holivudskoj stazi slavnih

  • 1
Love Story, Ljubavna priča, Rajan O'Nil, Ali Makgro Rajan O'Nil i Ali Makgro u filmu "Ljubavna priča" (1970) / Foto: Profimedia

Imena Ali Makgro i Rajan O’Nil postaće besmrtna jer će ovog meseca dobiti svoju zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih, piše People.

Glumci su 1970. godine zajedno igrali u filmu "Ljubavna priča(Love Story) Artura Milera, koji je Američki filmski institut okarakterisao kao jedno od najromantičnijih ostvarenja svih vremena - nalazi se na 9. mestu.

Dupla ceremonija će biti održana virtuelno, u petak 12. februara, simbolično - na Dan zaljubljenih.

Love Story, Ljubavna priča, Rajan O'Nil, Ali Makgro Foto: Profimedia

Zvezde će biti postavljene jedna pored druge, ali će to mesto biti dodatno posebno, jer će O'Nilovo ime biti smešteno pored pokojne supruge, glumice Fare Foset, koja bi danas imala 74 godine.

Fara i Rajan su se zabavljali od 1979. do 1997, a potom su se pomirili 2001, ostvaši zajedno do njene smrti 2009. godine.

Tragedija i lepota "Ljubavne priče"

Sinopsis filma: Oliver Baret IV, naslednik bogate američke porodice, pohađa studije na Harvardu i igra hokej. On upoznaje Dženifer - Dženi Kavileri, dovitljivu devojku radničke klase koja studira klasičnu muziku na Radklif fakultetu. Oni se brzo zaljubljuju jedno u drugo, uprkos svojim različitostima...

Odmah po premijeri, "Ljubavna priča" je postao svojevrsni hit, i jedan od finansijski najuspešnijih filmova svih vremena. Nasuprot uloženom budžetu od 2,2 miliona dolara, Love Story je zaradio neverovatnih 136,4 miliona. Ali i Rajan, koji su bili nominovani za Oskara, momentalno su postali svetske zvezde, a film je dobio Oskara za najbolju originalnu muziku, bejavši nominovan u ukupno 7 kategorija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA