≫ 

Tom Džons: Proglasili su me mrtvim na rođenju. Srećom, tu je bila moja baka koja me oživela

Legendarni pevač je povodom svog 80. rođendana ispričao neke nepoznate detalje iz života

  • 5
Tom Džons Foto: Tanjug/AP
Tom Džons Foto: Tanjug/AP

Legendarni britanski pevač Tom Džons, koji danas slavi 80. rođendan, otkrio je za Bi-Bi-Si radio neke detalje iz svog života koje do sada nije iznosio u javnosti. Džons je prepričao kako su ga posle rođenja proglasili mrtvim.

- Nisam ispustio ni glasa, nisam zaplakao, pa je medicinsko osoblje mislilo da sam mrtvorođeno dete. Babica je rekla majci: "Jako mi je žao, dete ne diše". Srećom, tamo je bila moja baka. Donela je kantu punu hladne vode, i uronila me u nju... Naravno, odmah sam se čuo. Baka me je doslovno oživela - rekao je.

Osim incidenta na rođenju, pevač se prilikom onlajn koncerta "One World: Together At Home" prisetio i teškog detinjstva u Velsu, kada je oboleo od tuberkuloze, pa je morao pune dve godine da bude izolovan kod kuće.

U dokumentarcu "Muzički put ser Toma", koji je emitovan na Radiju Bi-Bi-Si 2, Džons je govorio i o tome kako je njegov prvi hit "It"s not unusual" 1965. godine bio prekretnica.

Od tada Džons ima izuzetno uspešnu karijeru, prodao je više od 100 miliona ploča i izdao 40 albuma.

Video: Preslatki su! Riki Martin sa sinom na crvenom tepihu

(Telegraf.rs/BBC/Tanjug)m

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA