UŽIVO, DAN DERBIJA: Partizan i Đurić poriču organizovanje nereda!

Tokom celog dana Telegraf.rs će vas pravovremeno obaveštavati o svemu bitnom vezanom za meč između Crvene zvezde i Partizana, uz živi prenos kada utakmica počne

  • 32
Zgrada FK Partizan, stadion Foto: Marko Todorović

Došla je i ta dugo čekana subota, dan  146. po redu večitog derbija koji se može svrstati u najvažnije međusobne duele Partizana i Crvene zvezde u poslednjih petnaestak godina. Da li će crno-beli pobedom ostati u trci za titulu, ili će trijumfom crveno-beli biti na dohvat pehara koji čekaju šest godina, saznaćemo nešto pre 21 sat.

Telegraf sport će vas tokom celog dana obaveštavati o događajima koji su u vezi sa predstojećim duelom dva najveća srpska tima, a kao što ste navikli kod nas ćete moći da pratite i živi tekstualni prenos.

18.45 - Tok meča pratite OVDE.

18.25 - Zbog velike gužve na ulazu u severnu tribinu, pripadnici policije su reagovali ali su navijači uzvratili bakljama. Jedan navijač je pao, a nekolicina ga je prenela van severne tribine. Delije zadržavane na ulazu na tribinu zbog uklanjanja lepka, koje je lično nadgledao i gensek Partizana Darko Grubor.

18.30 - Tanjug javlja da pri ulasku na stadion, igrači, treneri i članovi uprave NISU pretresani od strane policije.

17.55 - Prve fotografije naših reportera sa stadiona pogledajte OVDE.

17.46 - Trener Partizana Marko Nikolić je u uživo uključenju na televiziji "Arena Sport" još jednom je najavio da njegova ekipa u svojoj kući ima prednost da prekine Zvezdin pobednički niz, ali nije rekao bilo šta o pretresanju članova stručnog štaba i igrača.

17.18 - Još dva ranca sa pirotehnikom zaplenjena su kod tribine Zapad. Pronađeno je 86 manjih i 64 velikih dimnih bombi, 80 baklji, jedna replika poštilja i bokser.

17.06 - Ograda na severnoj tribini premazana je zapaljivim lepkom.

16.56 - "FK Partizan je kao organizator i učesnik 146. večitog derbija preuzeo, u saradnji sa nadležnim državnim organima i gostujućim klubom sve zakonske mere kako bi se utakmica održala u sportskom duhu i atmosferi," saopšteno je iz kluba povodom informacija da je uprava organizovala nerede da se utakmica ne bi odigrala.

16.46 - Predsednik Partzana Dragan Đurić oštro je demantovao navode policije o izazivanju nereda od strane uprave fudbalskog kluba iz Humske.

16.08 - Zbog novonastale situacije policija će na stadionu u Humskoj pretresati igrače i pripadnike stručnog štaba, kao i članove uprave Partizana, koji, navodno, „imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva”.

15.25 - Nove informacije stižu iz beogradske policije koja je uhapsila nekoliko desetina navijača oba kluba kod kojih je pronađena velika količina pirotehnike i noževa.

14. 55 - Ogroman skandal i sramota srpskog fudbala je na pomolu! Prema saznanjima MUP-a, čelnici Partizana planirala su da izazovu nerede na stadionu kako bi utakmica bila prekinuta.

14.38 - Večiti derbi je i prilika za fudbalere oba tima da se pokažu pred velikim brojem stranih agenata i menadžera, a kako se saznaje veliki broj njih će biti prisutan na stadionu u Humskoj i sa pažnjom će pratiti igru nekolicine fudbalera iz oba tabora.

13.27 - Utakmici između dva najveća srpska kluba prisustvovaće i vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović, koji je istakao da će igrači u crno-belim dresovima biti pod mnogo većim pritiskom, nego njihovi protivnici.

13.00 - Mediji iz celog sveta pokazali su ogromo interesovanje za jedna od najvećih derbija na planeti. Čak 104 redakcije se akreditovalo, dolaze novinari iz Engleske, Portugalije, Nemačke, Hrvatske i drugih zemalja, a na stadionu će biti prisutno 38 televizijskih kuća. Sliku sa stadiona u Humskoj emitovaće i Si En En.

12.38 - Fudbaleri Crvene zvezde prikupili su 10.000 evra za operaciju devetogodišnje Nađe Novaković, a obećali su da će i premije za pobedu u Derbiju isto uplatiti na račun bolesne devojčice.

12.05 - U iščekivanju najvećeg praznika fudbala u Srbiji podsetimo se malo prošlosti, ali ne listama najboljih strelaca, rekordera, najlepših golova, statistikie i sličnih stvari, već smo vam pripremili specijalan tekst o nepriznatim pogocima u dosadašnjim utakmicama između Partizana i Crvene zvezde.

11.37 - Oglasio se i predsednika Partizana Dragan Đurić koji je spreman da ugosti u svečanoj loži i nekadašnjeg trenera crveno-belih Roberta Prosineškog.

11.08 - Veliki broj navijača Crvene zvezde biće večeras prisutan na stadionu u Humskoj, a kao što možete da vidite na fotografiji oni neće biti samo iz Srbije već će doći iz okolnih zemalja, naročito iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

10.42 - Po osmi put u karijeri, a četvrti uzastopni pravdu na najvažnijoj utakmici u srpskom fudbalu deliće Milorad Mažić. Saznajte kome je doneo više sreće.

10.15 - Slaviša Stojanović je na poslednjoj konferenciji za medije pre večitog derbija poručio da bi menjao sve svoje rekorde za pobedu Crvene zvezde na stadionu u Humskoj, dok će kapiten Nenad Milijaš biti spreman da izvede jedanaesterac ukoliko bude bio dosuđen za njegov tim.

10.05 - Podsetimo se šta su dan uoči derbija poručili iz tabora Partizana, Marko Nikolić i kapiten Saša Ilić koji neće moći da nastupi na večerašnjem meču zbog parnih kartona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar veran

    26. april 2014 | 17:44

    nemoguce da se to desava kod nas. Treba rigorozno kazniti upravu Zvezde zbog ovih propusta

  • sb.sb

    26. april 2014 | 10:55

    a glupi RTS ne može da prenosi jedan derbi

  • Crni Bombarder

    26. april 2014 | 11:54

    Iz Republike Srpske dolaze,a ne iz Bosne i Hercegovine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA