≫ 

Voajer u kompleksu Atletiko Madrida: Snimao gole fudbalerke, pa pobegao!

Gosti traže javno izvinjenje od Atletika koji je, dok traje policijska, sproveo i internu istragu o ovom slučaju

  • 0

Posle meča žesnkih fudbalskih ekipa Atletiko Madrida i Torelodonesa dogodila se jedna neprijatna situacija po gostujuće igračice: nepoznata osoba telefonom ih je snimala dok su se tuširale.

I, eto slučaja za policiju.

Devojke su primetile "uljeza", ali je on pobegao i za njim sada traga policija pošto su igračice gostujućeg tima prijavile voajera.

Incident se dogodio u jednoj od svlačionica kompleksa Fudbalskog kluba Atletiko "Siudad Deportivo" u predgrađu španske prestonice.

U međuvremenu, oglasio se i Atletiko koji je najavio da će pružiti svu pomoć u otkrivanju osobe koja se prikrala prozoru i dokumentovala tuširanje fudbalerki na svoj telefon.

Takođe, "jorgandžije" su najavile i pokretanje interne istrage, jer bi moglo da se ispostavi i da je neko od zaposlenih u sportskom kompleksu bio previše radoznao.

Oglasio se i Torelodones saopštenjem u kome je poručio da će "braniti dostojanstvo svojih igrača" i preduzeti sve mere da video ne izađe u javnost, ali i zahteva i javno izvinjenje od Atletika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA