≫ 

Proglašeni pobednici Evropskog šampionata u Motokrosu

Svrstana među tri najbolje u Evropi, staza na kojoj se vozila trka, duga 1.850 metara, sa 12 skakaonica, za mnogobrojne posetioce predstavljala je spektakularan prizor

  • 0

Na Evropskom šampionatu u Motokrosu, održanom stazi "Gajić" u Globarima, u Kruševcu, pobednicima su dodeljeni pehari.

To su, u klasi EMX 65 - Noel Zanoč iz Mađarske, EMX 85 - Nikolaj Malinov iz Bugarske, a u klasi MX Open pobedu je odneo Mihael Ivanov iz Bugarske.

U klasi MX1 prvoplasirani je Mihael Ivanov iz Bugarske, u MX2 Hakan Halmi iz Bugarske, u MX Martin Todorov iz Bugarske i u klasi MX-ATV Zdravko Crnjanski iz Srbije.

Pehare su dodelili Predsednik AMS S, Mirko Butulija i gradonačelnik Kruševca, Dragi Nestorović.

Organizatori ove manifestacije, Auto-moto savez Srbije i Moto savez Srbije, uz podršku Skupštine grada Kruševca, AMS Osiguranja a.d.o. i Ministarstva omladine i sporta uspeli da opravdaju poverenje i uspešno sprovedu takmičenje, priuštivši gledaocima pravi moto spektakl sa čak 107 takmičara iz 11 zemalja, saopštio je AMS S.

Svrstana među tri najbolje u Evropi, staza na kojoj se vozila trka, duga 1.850 metara, sa 12 skakaonica, za mnogobrojne posetioce predstavljala je spektakularan prizor. Uz "grmljavinu motora", u Globarima se nije desio nijedan incident i takmičenje je prošlo u odličnoj atmosferi i fer sportskoj borbi.

Foto: Predrag Vučković Foto: Predrag Vučković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA