≫ 

Ekskluzivno u Vikend Svitanju na TV Pink: Veselin Jevrosimović i Strahinja Jovančević govore o velikom uspehu srpske atletike!

Podsetimo, ''Vikend Svitanje'' se emituje samo na TV Pink u subotu od 05 - 7.30 časova

  • 0
Foto: Promo

Srpski atletičar Strahinja Jovančević, koji je nedavno osvojio bronzanu medalju u skoku udalj na Evropskom prvenstvu u Glazgovu, gostovaće u subotu ujutru na televiziji Pink, u emisiji ''Vikend Svitanje'' koja se emituje od 05 - 7.30 časova!

Prvi put na televiziji Pink, u gostovanju kod vikend dvojca Dajane Paunović i Nemanje Velikića, Strahinja će  malo poznate detalje iz svog privatnog života, kao i čime se još bavi.

Gost u studiju biće i Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije čijom zaslugom je atletika u Srbiji dobila zasluženo mesto, a na desetine talentovane dece priliku da se poput Strahinje i Ivane Španović popnu na pobednički tron.

Veselin Jevrosimović, Ivana Španović i Strahinja Jovančević Foto: Nikola Tomić

U emisiji ćete saznati i da li su tačni navodi da se “vampirski tretmani” lica efikasnije rade sa tuđom nego sopstvenom krlju? Gošće dr Tamara Todorović i dr Aleksandra Đorđević pomoći će voditeljima da reše ovo važno etičko i zdravstveno pitanje.

O probnim testovima za malu maturu ali i kada se mogu očekivati rezultati PISA testiranja, u studio dolazi Vesna Nedeljković, pomoćnica ministra prosvete u Vladi Republike Srbije.

- Zašto je san važan i da li se može zameniti “dan za noć”, pitaćemo docent dr Dragana Hrnčića sa Medicinskog fakulteta u Beogradu - poručuju iz ekipe ''Vikend Svitanje'' koja se samo na TV Pink emituje od 05 - 7.30 časova!

VIDEO: Veliki uspeh srpskih atletičara!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA