≫ 

Zapeo da opet boksuje: Mekgregor pregovara sa Pakjaom

"Bokserska titula bi bila kruna moje karijere", kaže prgavi Irac kojeg najpre očekuje duel sa Seroneom u nedelju ujutru

  • 5
Mekgregor, Mejveder boks meč Foto: AP/Tanjug

Jedan od najboljih boraca današnjice Konor Mekgregor otkrio je da pregovara sa Manijem Pakjaom oko borbe koja bi značila njegov povratak u boks.

Prgavi Irac, koji se trenutno priprema za prvu UFC borbu još od 2018. godine protiv Donalda Seronea u Las Vegasu u nedelju ujutru, kaže da je spreman da se ponovo aktivira u "plemenitoj veštini" kako bi se odmerio sa jednim od najvećih boksera sveta.

- Pregavaramo sa Pakjaom. Moj cilj je i dalje da se okitim svetskom titulom u boksu i to bi bila kruna moje velike karijere. To je nešto što želim da ostvarim u budućnosti i što ću ostvariti - rekao je Mekgregor.

Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, 31-godišnji Irac se već jednom okušao u bokserskom ringu i to 2017. godine kada ga je Flojd Mejvejder nokautirao u desetoj rundi.

- Voleo bih da mi Mejvejder pruži šansu za revanš. Mislim da sam sa određenim korekcijama mogao bolje, ali uveren sam i da mogu da pobedim svakog boksera - poručuje Mekgregor.

Problem je samo što se Mejvejder povukao iz boksa pa je revanš neizvodljiv, ali je zato tu Pakjao koji je osvojio šampionsku titulu u WBA velter kategoriji u 2019. pobedom nad Kitom Turmanom.

Video: Biće krvi: Konor i Donald licem u lice pred UFC 246

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    16. januar 2020 | 12:07

    Sta je zaradio u boxu za jedan mec 10zivota u ufc nece zaraditi to. Zato je se i opustio i cecen ga je razvalio. Njegova karijera u Ufc je gotova.

  • Laki

    16. januar 2020 | 14:35

    Čeka te onda teško prebijanje i noćna mora. Al za te pare...vrlo rado bi se zamijenio sa tobom pa nek mene Pakjao maklja.

  • Душан Краишник

    16. januar 2020 | 11:51

    Само лова га интересује па ко дозвољава ове борбе ??? Нити је на листи чекања ништа!!!! И дође и боксује и узме 100 милиона,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA