≫ 

MMA borac kukavički udario Jutjubera dok je davao izjavu lepotici, ovaj ustao i krvav nastavio intervju

Skandal pred MMA događaj u okviru organizacije FAME

  • 1
MMA borac, Amadeuš Roslik Printskrin: Youtube/The No.1 Connect

Veliki skandal se dogodio pred MMA događaj u kojem je Jutjub zvezda iz Poljske, zvana Sadek, napadnuta tokom intervjua koji je davala novinarki Moniki Laskovskoj.

Na njega je usred intervjua nasrnuo profesionalni MMA borac Amadeuš "Ferari" Roslik, koji je uskočio pred kamere i udario pesnicom u lice Jutjubera.

Navodno oni imaju neraščišćene račune od ranije, a Rosliku se nisu dopali komentari koje je Jutjuber imao prema njemu i njegovoj porodici.

Jutjuber se nekako podigao nakon udarca, posledice su bile vidljive u vidu krvavih usta, ali je nastavio intervju i rekao novinarki da je dobro i završio izlaganje pred kamerama.

Ovo inače Rosliku nije prvi put da ima ovakav skandal tokom nekog MMA događaja, pa je tako u martu ove godine učestovovao u sličnom sukobu, samo je tada on bio napadnut prvi dok je davao intervju istoj novinarki.

Dobio je iznenada šamar, ali je onda brutalno uzvratio i pretukao napadača.

Svakako, poljskoj novinarki sigurno nije bilo lako da obavlja posao u ova dva navrata.

Ona je inače popularna u Poljskoj, na Instagramu je prati 83.000 ljudi, a u nastavku pogledajte i neke njene fotografije.

Video: Srpski MMA borac kolenom patosirao legendu posle samo 15 sekundi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA