≫ 

Gobeljićeve Betmen gaće i sudoku na tribinama: Ovako su Englezi videli remi Zvezde i Arsenala u Londonu (FOTO)

Ostrvski mediji kritični u oceni kvaliteta meča na Emiratima

  • 11

Dosadno. Mnogo dosadno.

Ovako se, u najkraćim crtama, može sažeti utisak koji je na engleske medije ostavila utakmica Arsenala i Zvezde na "Emirejtsu" u četvrtak uveče.

>>> TV kamere tokom prenosa snimile Miličića kako navija na Emirejtsu: Darko u transu ludovao sa Delijama! (VIDEO)

Po Engleze razočaravajući remi bez golova bio je povod da se poslovično kritički nastrojeni mediji prema "tobdžijama" još malo "naslađuju" neubedljivom partijom ekipe Arsena Vengera protiv crveno-belih.

- Arsenal možda jeste "overio" nokaut fazu Lige Evrope, ali je nerešen ishod bez golova protiv Crvene zvezde bio takav da će ga mnogi navijači što pre zaboraviti - piše u tekstu o ovoj utakmici u Dejli Mejlu.

U prilog ovoj tvrdnji "okačena" je i fotografija sa jedne od tribina gde je stariji gospodin, u nedostatku pravih uzbuđenja sa terena, uzeo novine i rešavao sudoku?!

Foto: twitter/bryanroberts72

>>> Zvezda je prekinula fantastičnu Arsenalovu seriju: Na Emirejtsu je uspela samo ono što je Barseloni pošlo za rukom!

Isti portal tvrdi da zvanična objava Arsenala o broju navijača na utakmici (58.285) ne može nikoga da zavara, jer je bilo mnogo više praznih mesta po čitavom stadionu nego što je to prikazano brojkama.

Kao vrhunac uzbuđenja navijača Englezi navode komično proklizavanje Milana Borjana u prvom poluvremenu uz konstataciju "ko bi rekao da će to biti nešto najjače što će razgaliti navijače".

Englezima je još nešto privuklo pažnju sa utakmice - superheroj!

U pitanju je Betmen na gaćama Zvezdinog fudbalera Marka Gobeljića koji se "ukazao" kada se igrač crveno-belih razgolitio neposredno posle utakmice slaveći sa navijačima.

- Šta se radi kada se osvoji bod na Emiratima? Skine se dres i baci se navijačima? Možda.. Skine se šorts takođe? Hmm... Pa, baš to je uradio Marko Gobeljić za Crvenu zvezdu u četvrtak uveče i otkrio Betmena na gaćama. Vredi reći da ima interesantan izbor donjeg veša - komentar je Dejli Mejla na negliže Gobeljića.

OVDE možete pogledati fotografiju razgolićenog Zvezdinog fudbalera.

List San u osvrtu na utakmicu donosi detalj koji se izdešavao neposredno posle meča sa Fransisom Kokelanom u glavnoj ulozi.

Naime, francuski fudbaler se raspravljao sa nezadovoljnim navijačima "tobdžija" koji, očigledno, nisu bili zadovoljni izdanjem ekipe protiv Zvezde pa su to i želeli da stave do znanja fudbalerima, među kojima je Kokelan jedini odreagovao i krenuo da se objašnjava sa njima.

- Ne znam šta se to dešavalo sa Kokelanom, jer sam ušao u tunel odmah po završetku utakmice, ali i to je deo shvatanja igre i rezultata za mlade igrače koji su deo ovakvih mečeva - rekao je Venger o ovoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fudbal

    3. novembar 2017 | 10:13

    Sta je ovo Zvezda ne moze da dobije treci sastav Arsenala a Dinamo Zagreb prije 2 godine dobio njihov prvi sastav?!

  • Dr.mr

    3. novembar 2017 | 10:52

    Bravo delije!!!

  • brana

    3. novembar 2017 | 08:28

    Utakmica je bila sve samo ne dosadna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA