Upoznajte Partizanovog dečaka kojeg sa 17 godina Đukić vodi na pripreme! (FOTO)

Mladi fudbaler Partizana, Zlatan Šehović, priključio se prvom delu priprema crno-belih

  • 5

Mladi levi bek omladinske škole Fudbalskog kluba Partizan, Zlatan Šehović, jedan je od nekolicine novajlija koje su se priključile prvom timu vicešampiona Srbije u sklopu priprema koje su počele u Sportskom centru Teleoptik.

>>>Golišave plavuše izbacile seksi guze u prvi plan i pozvale navijače da odaberu: Argentina ili Urugvaj?

Mladi Šehović je rođen 08.08.2000 godine i dete je Partizana. Počeo je da trenira fudbal sa nepunih pet godina, da bi u redove crno-belih došao sa devet godina gde se zadržao do danas.

- Da idem na pripreme prvi mi je javio trener omladinaca, a sada pomoćnik u prvom timu, trener Žarko Lazetić. Prvo sam javio svojoj porodici. Osećali smo se svi neverovatno, jer se za taj poziv trenira i radi sve ove godine, tako da sam jedva čekao da dođem na prozivku i da krenem sa treninzima - sa ushićenjem je izjavio novopečeni prvotimac Partizana.

Zlatan Šehović je U-17 reprezentativac Srbije Foto: MN Press

- Prvi dani u prvom timu protekli su zaista fenomenalno. Stariji saigrači su nas prihvatili kao da smo tu već nekoliko godina, a ne 3 dana. Mnogo sam naučio u ova 3 dana, a posebmo mi je zadovoljstvo što mogu da treniram sa igračima kao što su Saša Ilić, Zoran Tošić, Vulićević, da ne nabrajam sada, svi su fenomenalni i kao igrači i kao ljudi - nastavio je Šehović.

Svoje prve fudbalske korake je načinio u školi fudbala Alijansa Lima. Kako sam navodi to je sjajna škola fudbala za razvoj mladih fudbalera, gde je mnogo naučio od trenera Relje Reljića i Marka Reljića, koji su mu bili prvi treneri i kojima je puno zahvalan na svemu što su učinili za njega.

- Za fudbal sam počeo da se interesujem gledajući najveće fudbalere tadašnjeg vremena na televiziji, kada sam i odlučio da napravim svoje prve fudbalske korake sa drugarima ispred zgrade na malom fudbalskom terenu. Od kada sam počeo da treniram fudbal igram na istoj poziciji kao i danas. Drugi  sportovi me nikada nisu posebno zanimali, jer mislim da se bavim najboljim sportom na svetu - izjavio je tinejdžer crno-belih.

Sa 9 godina je došao u Partizan kod trenera Milana Ristića, sa kojim je sarađivao i u prvom timu Teleoptika. U Partizanu je prošao sve omladinske kategorije, od predpetlića pa do omladinaca. Osvojio je 3 titule sa petlićima, pionirima i kadetima i to predstavlja najlepši period u njegovom životu.

- Omiljeni igrač mi je Marselo, levi bek Real Madrida. Igramo na istoj poziciji u timu tako da pokušavam što više da ga gledam i naučim neke stvari od njega. Omiljen mi je zato što, na poziciji kao što je levi bek, obavlja i defanzivne i ofanzivne zadatke, ima sjajan centaršut i čitanje igre, a znamo da sve to zajedno je jako teško na ovoj poziciji, tako da mi je on najveći idol - ocenio je mladi Šehović.

>>>Juventus plaća vrtoglavu cifru za srpskog reprezentativca!?

Novi prvotimac Partizana je istakao da prati igre Partizana u svim sportovima jer iskreno voli ovaj klub. Izjavio je da je gledao svaku utakmicu minulog prvenstva kada su crno-beli bili domaćini na svom stadionu u Humskoj jer je to, po njemu, stvar vaspitanja i ljubavi prema klubu.

- Za mene je derbi najveća i najlepša utakmica koja može da se igra. Igrao sam mnogo derbija u mlađim kategorijama, a najviše ću pamtiti onaj kada smo pobedili 4:0, kao i derbi u kadetima kada smo u utakmici za titulu pobedili 2:1. Sanjam da igram derbi u prvom timu pred punim stadionom i da naravno pobedimo - izjavila je za kraj mlada nada Partizana.

Šehović je izjavio da bi želeo što duže da ostane u Partizanu ne bi li ostavio neki dublji trag. Želja mu je da osvoji duplu krunu sa ovim klubom i da ostvari nastup u Ligi šampiona.

Kako sam navodi, klub kao što je Partizan to zaslužuje i trebalo bi svake godine da ima takve ambicije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako je

    14. jun 2018 | 16:19

    Stvaramo promasene sanse! Sta lozite decaka od 17 godina, ubacuju ga u prvi tim, a zna se da nece odigrati ni sekundu u prvom timu. Igra levog beka i on je najveci talenat u Partizanu. E levi bek, nista tehnika, samo trcanje,trcanje i samo trcanje i to je vama talenat. Pa Cirkovic vam je bio desni bek nije znao da centrira.

  • Nikolaks

    14. jun 2018 | 17:41

    A za koliko para se prodaje sledece godine....

  • Milan

    14. jun 2018 | 18:43

    Nije mogao ni u omladincima da se dokaze Zvezda uzela titulu a u prvom timu ce da igra vazi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA