≫ 

Šaćiri, Srbine! Albanac na srpskom čestitao bivšem saigraču, navijači ga uništavaju u komentarima (VIDEO)

Naturalizovani švajcarac, albanskog porekla, koji je rođen u Gnjilanu, odlično barata srpskim jezikom i očigledno ga rado koristi

  • 23
Đerdan Šaćiri slavi gol protiv Srbije na Mundijalu simbolom albanskog orla; Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri nije želeo posle meča Liverpul - Zvezda da odgovori na pitanje novinara na srpskom jeziku, ali više je nego jasno da je dobro razumeo šta ga je pitao.

To je otkrio posle meča i Marko Gobeljić, koji je bio njegov čuvar na Enfildu veći deo meča, a tokom duela su imali žestoku verbalnu raspravu na srpskom jeziku.

Dokaz da Šaćiri odlično govori srpski jezik, kao i da ga rado koristi, jeste komentar na pogodak njegovog doskorašnjeg kolege iz Stouka, Erika Pitersa.

Na društvenim mrežama je "provaljen" Šaćirijev komentar, koji je još u septembru ostavio na video Pitersovog sjajnog gola protiv Vest Bromviča.

Foto: Instagram

- Polakooo brateeee - napisao je Šaćiri uz nekoliko smajlija koji ilustruju raketu, vatru i to da mu se sviđa gol.

Kada su to videli Srbi, počeli su masovni odgovori na Šaćirijev komentar.

Mnogi su počeli da ga nazivaju Srbinom, bratom, čestitali mu na tome što zna maternji jezik, a neki su ga i žestoko vređali na srpskom jeziku.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsetimo, Šaćiri je posebno isprovocirao Srbiju, kada je posle gola za Švajcarsku na Mundijalu u Rusiji za pobedu njegove ekipe nad Orlovima, slavio tako što je pokazao simbol albanskog orla.

Nakon toga je spustio loptu, ali čak je i na Enfildu doživeo žestoke uvrede srpskih navijača, koji nisu zaboravili njegove provokacije.

Šaćiri u utorak trebalo da dođe u Beograd, gde Liverpul gostuje Zvezdi u 4. kolu Lige šampiona, a nema sumnje da će imati neprijateljsku dobrodošlicu Delija.

Filip Kostić protiv bivšeg kluba, fenjeraša Bundeslige. Ajntraht je u poslednja četiri kola ispustio samo dva boda. Dvojka vredna kvote 2,50. Pogledajte i ostale MOZZART kvote,

Veliki derbi turskog fudbala koji po Fener dolazi u lošem trenutku. Klub je bod iznad zone ispadanja, a posle prošlog gola otpustio je trenera Filipa Kokua. Zato je Galatasaraj favorit sa kvotom 2,05. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica.

 Podgoričani još čekaju prvenac u Evroligi, ali uzdrmanog samopouzdanja posle debakla od Reala u prošlom kolu (55:89). Jasno je da se Panatinaikosu daju veće šanse – 1,25 je kvota na dvojku. Pogledajte i ostale MOZZART kvote.

VIDEO: Pitali smo Šaćirija śta očekuje u Beogradu, samo se okrenuo i prošao, a onda je dobio pitanje na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    2. novembar 2018 | 10:42

    Zar on zaslužuje da se o njemu piše????

  • Seki

    2. novembar 2018 | 13:10

    Kad vidis kakve poruke mu salju psovke majke sestre svega i svacega toliko vidis da smo po tom pitanju prvi u svetu prosto narod uziva u najprimitivnim stvarima mislici da ce nekog da zaboli glupa uvreda al tastatura trpi sve.

  • Marko

    2. novembar 2018 | 10:41

    Odličan fudbaler.Pravi razliku.Šteta što ne igra za Srbiju.Pored ovih naših ‘veličina’ je prolazio kao brzi voz.Šta ko pokazuje posle postignutog gola-ko to još računa.Pogledajte ‘načine radosti’?!Međutim,računaju se samo golovi a on ih daje i namešta.Na kraju i deo reprezentativaca Srbije pokazuju tri prsta kad postigne gol pa šta onda.Što bi simbol orla bio uvredljiv ako tri prsta nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA