≫ 

Hadersfild protiv Fulama upisao prvu pobedu, Jokanović pakuje kofere!? (FOTO)

Tim iz Londona upisao je šesti uzastopni poraz

  • 3

Fudbaleri Fulama izgubili su na gostovanju 1:0 od Hadersfilda u okviru 11. kola Premijerlige Engleske posle još jedne blede partije. 

Ako je suditi po pisanjima medija u Britaniji, i ultimatumu, koji je ranije dat, trener tima iz Londona Slaviša Jokanović može da pakuje kofere.

Naročito, jer je Fulam doživeo i šesti uzastopni poraz u svim takmičenjima, od jednog od najgorih timova lige. To se nikako ne dopada navijačima u čiji klub se posle ulaska u elitno takmičenje slilo preko 100 miliona evra, koji su potrošeni na pojačanja.

I na ovom susretu tim je delovao prilično neubedljivo, naročito tokom prvog dela meča u kojem je ponovo odbrana delovala izuzetno loše.

Domaćin je došao do prednosti u 29. minutu kada je posle jednog od centaršuteva Fosu-Mensa poslao loptu u sopstvenu mrežu za vođstvo Hadersfilda i ispostaviće se konačan rezultat.

U par navrata, do kraja susreta, Fulam je najviše preko Mitrovića i Širlea pokušao da dođe do izjednačenja. Tako je ovaj dvojac je učestvovao u golu koji je poništen zbog ofsajda.

Posle novog poraza Fulam je poslednji na tabeli Premijerlige sa samo 5 osvojenih bodova, a u narednom periodu tim očekuju utakmice sa Čelsijem, Liverpulom, Sautemptonom, Lesterom i Mančester junajtedom.

Mitrović nije uspeo da se upiše u strelce u meču protiv Hadersfilda; Foto: Tanjug/AP

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    5. novembar 2018 | 23:13

    Tesko za gledati...a i reci sta je losije, odbrana ili sredina ili.... Dosta lose, nepovezano...nzmn sta bih rekao za ovu ekipu. Bas mi je onako, bas zao Jokana, da se toliko dao u Votfordu koji ga je ispalio, da je ponovo prosao sve sa Fulamom, na kraju ponovo uspeo i da sada ama bas nista ne stima.. Bas steta, i za Mitra naravno..( man'te ljudi tu pricu o partizanovcima, navijac sam CZBG ali ovi momci su prosto ok a u principu svaki uspeh svih nasih fudbalera u inostranstvu me raduje)

  • Realan

    5. novembar 2018 | 23:18

    Steta za Jokana,svaka mu cast uveo je dve ekipe u premier ligu sto je veliki uspeh.verujem da ce fulham stabilizovati redove i uspeti da izbori opstanak.

  • joakim

    5. novembar 2018 | 22:57

    Ajde u patlidzan tamo ti je mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA