≫ 

Tadić utišao Atinjane, dva gola Srbina za muk ratobornih navijača AEK-a! (VIDEO) (FOTO)

Fenomelanu sezonu za Ajaks igra srpski reprezentativac, novim golovima overio prolaz "kopljanika" u nokaut fazu Lige šampiona

  • 2

Pokazuje se po ko zna koji put ove sezone da je povratak Dušana Tadića u holandski fudbal bio pun pogodak. Srpski fudbaler se preporodio u dresu Ajaksa koji je u utorak gostovao u Atini, a Tadić, sa dva gola, rešio pitanje pobednika meča Lige šampiona protiv domaćeg AEK-a, 2:0!

Oba gola naš fudbaler postigao je u drugom poluvremenu, u razmaku od četiri minuta.

Prvo je u 68. minutu, pošto je Livaja igrao rukom u svom kaznenom prostoru, iskoristio kazneni udarac i doveo goste do prednosti, da bi nedugo potom bio spreman na pas saigrača u kontri, mirno primio loptu i poslao je u nebranjenu mrežu.

Drugim golom Tadić je "ubio" utakmicu, Ajaksu bezbedio nova tri boda i overio plasman u narednu fazu Lige šampiona.

Ajaks, uz meč više, ima 11 bodova, bod više od Bajerna, dok su iza Benfika (meč manje) sa 4 i AEK, koji je i dalje bez bodova.

Inače, meč u Atini imao je krvavu predigru na ulicama i tribinama stadiona gde su se žestoko sukobile pristalice domaćeg tima i gosti potpomognuti navijačima Panatinaikosa. 

Dušan Tadić slavi gol protiv AEK-a Foto: Tanjug/AP
Moćna igra našeg fudbalera u Atini Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA