≫ 

Srpski novinar glumio Francuza i "na foru" pokušao da uzme izjavu Embapea o atmosferi na Marakani: Njegova reakcija i odgovor su prejaki (VIDEO)

Zvezda PSŽ-a bila je raspoložena posle pobede nad Zvezdom

  • 0

Kilijan Embape je na Marakani pokazao klasu i da je jedan od najboljih fudbalera današnjice i sasvim sigurno kandidat za jednog od najvećih u istoriji.

Po završetku utakmice protiv Crvene zvezde, gde je postigao gol za konačnih 4:1, stao je pred francuske novinare u miks zoni i opširno je sumirao utiske.

Prethodno se nije zaustavio na poziv srpskih novinara da da izjavu i za njih, pa je jedan od novinara pokušao od njega da dobije utiske "na foru", dok je pričao sa Francuzima.

Naime, on je njegovo ime izgovorio sa takvim akcentom da je delovalo kao da ga pita Francuz, a zatim ga je upitao na engleskom da mu kaže kakvi su mu utisci o atmosferi u Beogradu i kako se osećao.

Embape je na poziv novinara, kada je čuo kako izgovara njegovo ime, sa znatiželjom okrenuo glavu ka njemu, ali čim je shvatio da je u pitanju srpski novinar promenio je izraz lica i nasmejao se.

- Osećao sam se dobro, a ti? - uzvratio je Embape sa osmehom i nasmejao sve prisutne, a zatim produžio ka autobusu PSŽ-a.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA