≫ 

Prijović odbio platu od 20 miliona evra! Još uvek je igrač PAOK-a!

Posle odlične sezone, brojni klubovi žele Prijovićev potpis

  • 6
Aleksandar Prijović FK PAOK FOTO: Tanjug/AP

Napadač PAOK-a i reprezentacije Srbije Aleksandar Prijović jedan je od fudbalera za koje u ovom zimksom prelaznom roku vlada veliko interesovanje. Ipak, kako stvari stoje, on je u situaciji da bira, pa je tako odbio da za ogroman novac napusti Evropu. 

Odlična 2018. godina, kako prenosi grčki portal Real, učinila je da se za usluge golgetera ponovo zainteresuje kineski Guangdžou Evergrandea koji je sada spreman da plati otkupnu klauzulu d 10 miliona evra i ponudi platu po kojoj bi Srbina za 4 ipo godine ugovora, 4.5 miliona evra godišnje, zaradio neverovatnih 20.250.000 evra.

Ipak, novac nije bio dovoljan da privoli popularnog Priju da se preseli na Daleki Istok.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da je Prijović odbio i poziv iz Saudijske Arabije,iz Al Itihada,od 8.000.000 evra, što je za dva miliona manje od pomenute klauzule.

Za sada, ovakav razvoj događaja ide na ruku Grcima okji pokušavaju sve što je u njihovoj moći da Prijovića zadrže do kraja sezone i tako zadrže najvišu ambiciju, a to je da donesu šampionsku krunu na Tumbu.

VIDEO: Aleksandar Prijović prešao u guslare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    29. decembar 2018 | 16:46

    Bravo kralju,pare dodju i prodju,a titule se pamte,ne bi te pamtili po tih dvadeset miliona,nego donesi titulu i sebi i tim ljudima,slavice te

  • Jops

    29. decembar 2018 | 16:53

    Titula stiže u Solun!

  • Nikolaa

    29. decembar 2018 | 17:45

    E to je pravi grobar!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA