≫ 

Detalji istorijskog transfera iz Voždovca u Premijer ligu: Stuparević možda obuče crno-beli dres pre Votforda (VIDEO)

Sportski direktor i trener "Zmajeva" pričali su na konferenciji za medije o istorijskom transferu Filipa Stuparevića u Votford

  • 0

Voždovac je napravio istorijski transfer, pošto je mladi Filip Stuparević za tri miliona evra prešao u engleski Votford. Generalni Direktor "Zmajeva" Goran Grkinić potvrdio je istorijski transfer mladog napadača, ali je rekao da će se u narednih nekoliko dana znati i da li će najmlađi debitant u istoriji Superlige odmah nastaviti karijeru na "Ostrvu", ili će imati usputnu stanicu, pre nego što se trajno preseli u Englesku.

- Zadovoljstvo mi je da kažem da smo napravili istorijski transfer, Filip Stuparević je potpisao za Votford. U narednih nekoliko dana videćemo da li će narednih 6 meseci provesti kod nas, ili će da ode u Udineze ili direktno u Votford - rekao je Grkinić.

O transferu Stuparevića svoje mišljenje rekao je i Goran Aničić, trener Voždovca, koji je istakao da je to priznanje za sve trenere koji su radili sa mladim napadačem, ali i podstrek za sve iz omladinske škole Voždovca.

Filip Stuparević u duelu sa Arminom Đerlekom; Foto: MN Press

- To je veliko priznanje za klub i za trenere koji su radili sa njim. Ja sam sa njim radio tri meseca. Pred njim je blistava karijera, samo treba da nastavi da radi putem kojim je krenuo, mora da zna da ga tamo čeka žestoka konkurencija i borba za mesto na terenu.

- Ovo predstavlja podstrek za njega, ali i za ostale igrače iz škole, koji mogu da vide da može iz Voždovca da se napravi transfer i to u jedno od najozbiljijih liga na svetu - zaključio je Aničić.

Voždovac je inače 9. januara počeo i zvanično prireme za nastavak sezone. Goran Aničić je održao prvu prozivku i trening, a "Zmajevi" su dobili i pojačanje u marketing timu, jer je Jovan Simić, momak koji je postao poznat po humanitarnom radu u okviru fondacije Zajedno za život, postao direktor marketinga Voždovca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA