≫ 

Država ulaže 15 miliona evra u rekonstrukciju stadiona Partizana!

Nismo jedini koji će dobiti novac, jer je planirana i rekonstrucija stadiona Crvene zvezde, Vojvodine, niškog i kragujevaćčkog Radničkog. Duboko držimo da je ovo čas kad ćemo da budemo u prilici da neku od grupnih faza evropskih takmičenja dočekamo u dostojnom zdanju naše tradicije i slave - otkrio je u razgovoru za Telegraf potpredsednik kluba iz humske Vladimir Vuletić

  • 20

Sada kada je rešeno vlasničko pitanje stadiona, Partizan može ambicioznije da pristupi planiranju i realizaciji projekata koji su čekali da se razreši "gorući" problem, a koji je, na sreću svih partizanovaca, rešen u korist crno-belih.

Podsetimo, presudom Apelacionog suda u Beogradu preinačena je presuda Višeg suda u Beogradu od 7. septembra 2017. godine i odbijeni kao neosnovani svi zahtevi tužioca.

Nakon višegodišnjeg složenog i pravnički izuzetno zahtevnog sudskog spora, koji je započet tužbom protiv JSD Partizan, koji je započet od strane tadašnjeg ministra vojske Dragana Šutanovca i nosilaca bivše vlasti, pravni tim Partizana uspeo je da izdejstvuje veliku pravnu pobedu, što u Humskoj smatraju istorijskim trenutkom za klub.

Kako je vlasničko pravo nad objektom rešeno, sada sledi ono što se dugo čekalo - rekonstrukcija! 

O daljim planovima po tom pitanju nešto više nam je rekao potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.

- Država Srbija je voljna da uloži u rekonstrukciju Partizanovog stadiona i to sredstva od 15.000.000 evra. Na tome smo izuzetno zahvalni! Nismo jedini koji će dobiti novac, jer je planirana i rekonstrucija stadiona Crvene zvezde, Vojvodine, niškog i kragujevaćčkog Radničkog. Duboko držimo da je ovo čas kad ćemo da budemo u prilici da neku od grupnih faza evropskih takmičenja dočekamo u dostojnom zdanju naše tradicije i slave - najavio je Vuletić, u izjavi za naš portal.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zark

    22. januar 2019 | 17:33

    Grobar sam i ne bih im euro dao... Jer su sve pokrali i unistavaju F. K. Partizan. Ovom Vuleticu je mjesto u Zadrugu ili Parove a ne u Partizan

  • Messi

    22. januar 2019 | 14:49

    Prvo napravite dobar tim , pa onda stadion .

  • Lazar

    22. januar 2019 | 16:06

    I onda je Zvezda drzavni projekat ahahahahah. Aa da, hvala Vucicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA