≫ 

Mančester junajted zaboravio PSŽ, pa eliminisao "pogubljeni" Čelsi iz FA Kupa! (FOTO) (VIDEO)

Crveni đavoli vratili su se na pobednički kolosek

  • 1

Fudbaleri Mančester junajteda brzo su zaboravili prošlonedeljni poraz u Ligi šampiona od PSŽ-a od 2:0, i nastavili po starom, pobedničkom, ritmu trenera Solskjera, u kojem su savladali Čelsi sa 2:0 u okviru osmine finala FA kupa. 

Sa druge strane, londonskim Plavcima pobeda nad Malmeom u Ligi Evrope od 2:1, nije pomogla da pruže ozbiljniji otpor na Stanford Bridžu ekipi koja zaista igra "kao preporođena" od smene Žozea Murinja.

Crveni đavoli su bolje počeli i napali gol domaćina, ali se već do 20 minuta Čelsi oporavio. Ipak, šanse Azara, Iguaina i Pedra ostale su neiskorišćene.

Azar posle propuštene prilike za gol; Foto: Tanjug/AP

Izabranici Mauricija Sarija imali su posed lopte, ali su gosti prvi pogodili gol. U 31. minutu Pogba je sa leve strane uputio odličan centaršut ka petercu, gde se najbolje snašao Erera koji je glavom prosledio loptu iza leđa Arizabalage.

Do kraja poluvremena najlepšu akciju na utakmci izveli su Pogba i Rašford. Francuz je poslao loptu ka desnoj strani do Rašforda koji je centrirao ponovo ka Pogbi koji je ispratio celu akciju i ponovo glavom duplirao prednost, za ispostaviće se konačnih 2:0.

U drugom delu igre gosti su uspeli da sačuvaju prednost, odigrali koliko treba i plasirali se u četvrtfinale najstarijeg fudbalskog takmičenja Engleske. Junajted će sada u četvrtfinalu igrati sa Vulverhemptonom.

Parovi četvrtfinala FA Kupa, 16. mart :

Kristal Palas - Votford

Mančester junajted - Vulvs

Svonsi - Mančester Siti

Milvol - Brajton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA