Milojević pred Rad: Na Banjici nikad nije bilo lako, drago mi je što smo sačuvali kostur tima

Milojević i njegov tim se raduju pauzi, trener jedva čeka da vidi sve igrače na okupu u ful treningu

  • 2

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ne očekuje lak posao protiv Rada u 27. kolu Superlige, te da će njegovoj ekipi prijati reprezentativna pauza koja sledi.

- Poslednja utakmica pred reprezentativnu pauzu i ne očekujemo da bude lako. Rad ima svoj način igre u ovom delu prvenstva bez obzira na to što su promenili trenera. Ne gube tako lako utakmice, na Banjici nikada nije bilo lako igrati - rekao je Milojević pred utakmicu.

Jedno je sigurno, tvrdi šef struke Zvezde, a to je da će se njegov tim dobro spremiti za meč. Jedanaest momaka koji će se suprotstaviti Građevinarima nije još odredio.

- Ono što treniramo, trudimo se da ponovimo na utakmici. Mogu da kažem da sam zadovoljan, više puta sam ponovio da imam dosta igrača koji su uvek motivisani i svi zaslužuju šansu da budu na terenu, ali videćemo u kom ćemo sastavu izaći na teren - kaže Milojević.

Trener crveno-belih je prokomentarisao i predstojeću dvonedeljnu pauzu.

- Prijaće nam pauza i nadam se da neću imati nikakvih problema što se tiče reprezentatitvaca koji bi se vratili posle utakmica.

Biću posebno srećan da igrače koji su imali povrede poput Gobeljića, Rodića, Boaćija, Marina, Čaušića, treninzima se vratio Jevtović, da ih sve vidim trenažnom procesu - rekao je Milojević.

Na pitanje da li to znači da spomenuti momci neće biti spremni za Rad, trener crveno-belih kaže da sve zavisi od klupskog doktora.

- Neki od njih bi možda mogli da budu spremni za Rad, ali sve zavisi od procene lekarskog tima. Očekujem posle pauze da se Rodić i Gobeljić vrate u pun proces - istakao je trener.

Milojević je zadovoljan i zbog toga što je Zvezda zadržala kostur ekipe.

- U prošlosti se dešavalo da je bilo teško zadržati igrače i onda se uvek ispočetka formira tim. Pred januarske pripreme sam rekao da je prvi put u Zvezdi posle dužeg vremena ostao kostur tima i mnogo je lakše kada postoji kontinuitet, i za klub, i za struku.

To je jako dobra i pozitivna stvar, ali neki put mogućnosti ne dozvoljavaju da to uradite. Zvezdaška opredeljenost igrača stoji, ali drago mi je i što klub može da im  ponudi i što su ostali - zaključio je Milojević.

Meč između Zvezde i Rada se igra od 17 časova.

VIDEO - Milojević: Ovo je zaslužena pobeda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA