≫ 

Prosinečki šmekerski odgovorio Vranješu: Nije tebe Robert oterao, sam si to učinio!

Nije se mnogo potresao Robi zbog izjave Vranješa

  • 3

Prvi put posle dve operacije, Robert Prosinečki je u intervjuu za Sportklub razgovarao sa čuvenim novinarom Sabahudinom Topalbećirevićem, a glavna tema bila je reprezentacija BiH.

Prosinečki vodi BiH kao selektor, a posebno je osetljivo pitanje Ognjena Vranješa, nekadašnjeg stuba odbrane, koji je skandalima sebi uskratio mesto u timu.

Imao je i Vranješ oštag odgovor, revoltiran je zbog odstranjivanja sa spiska, na šta je Prosinečki odgovorio.

- Mislim da smo o tom slučaju već sve rekli i da to ne treba potencirati. Mogu samo da kažem da je Ognjen jednostavno u ovom trenutku bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju dao je svoj maksimum i zbog toga žal zbog svega ovoga. Nije Robert Prosinečki oterao Vranješa kao što svi pričaju nego je on sam sebe oterao - rekao je Prosinečki.

Inače, Vranješ je rekao da je "jadno da se ne gleda nečiji učinak i doprinos koji je dao reprezentaciji, već se gleda to u čijem je krevetu bio".

Pored toga, Prosinečki je opisao zdravstveno stanje.

- To je jednostavna stvar zbog koje je najvažnije doći na vreme da ne bude sepse, imao sam problema sa crevima. Doktri to kažu drugačije, a mi kažemo 'puklo' i tako. To je problem koji sam imao, potrajali su i oporavak i operacija, ali sada sam dobro - poručio je Prosinečki.

VIDEO: Prosinečki uz lepu navijačicu zapevao Zvezdinu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    18. mart 2019 | 15:05

    Cuveni Robi ,jedna budala kao Vranjes ,nema sto da trazi nigdje ,stari fudbaleri znaju za kodeks,za razliku od ovakvih.

  • salko

    18. mart 2019 | 15:14

    Vranjes je zaista kontraverzan tip.Uvijek je bio medju najborbenijim igracima reprezentacije,na terenu vrlo inteligentan igrac.Rijetko je ispadao sa obzirom na poziciju na kojoj igra,pogotovo u zadnjim utakmicama.Totalno zreo igrac.Van terena izgleda da je neizivljen i iskompleksiran.Ni on sam izgleda ne zna sta hoce.

  • Dule

    18. mart 2019 | 17:10

    Steta. Do nedavno je bio vazan clan reprezentacije I dobro se uklapao u tim. Davao je dobre partije. Neozbiljno od njega. Sada zali ali nema nazad, za sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA