≫ 

Šokirali smo Milivojevića informacijom da ga je Kovačević otpisao: FSS izazvao još veće ogorčenje kod Luke!

Nove reči iz Saveza su dodatno naljutile Milivojevića

  • 60

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, Darko Kovačević izjavio je da su državni tim, grb i zastava iznad svakog pojedinca i poručio igračima koji ne žele da nastupaju dok je selektor Mladen Krstajić da više nikad neće ni igrati, a u tu grupu spada i Luka Milivojević.

Naš fudbaler, koji je jedan od najdominantnijih vezista Premijer lige, javio se Telegrafu, posle ovakvih reči sportskog direktora, koje su ga zatekle jer ih nije do našeg razgovora čuo.

Odavno je ogorčen situacijom zbog koje je van tima posle Mundijala, nije čuo za izjavu Kovačevića, a kada smo mu saopštili poruku da je otpisan, samo je ogorčeno prokomentarisao: Ne zanima me i ne dajem više nikakve izjave ovim povodom!

Posle ovih reči, Milivojević je prekinuo vezu, bez želje da čuje konkretne reči Kovačevića. a već je ranije "poklopio" Krstajića, posle konferencije za medije na kojoj ga je selektor prozvao, a potom šef stručnog štaba nije želeo ponovo da išta komentariše. 

Ništa od pomirenja Foto: Guliver/Christopher Lee/ Ryan Pierse/Getty Images

- Stalno je ponavljao da ne želi da priča o prošlosti, da treba da se okrenemo budućnosti, planovima u ovoj godini, kvalifikacijama… Slažem se da treba gledati u budućnost. Ali tek kada se neke stvari raščiste i kada demantuje laži i pljuvanja po meni. Ja njega posle svega nikad nisam javno pljuvao, niti ga uzimao u usta. Dogovorili smo se da on izađe u javnost i kaže da Luka Milivojević neće igrati za reprezentaciju dok je on selektor - rekao je Milivojević, a potom nastavio:

- I šta se dešava? On opet izađe u javnost i slaže?! Bez trunke stida je slagao kako sam je rekao da 'VIŠE neću igrati za reprezentaciju'. Zbog te nove laži sam morao da opet progorovim o ovoj temi. Ja s reprezentacijom Srbije nisam završio. Drugu zemlju, ni reprezentaciju nemam. Imam samo Srbiju, volim je i ponosan sam što sam Srbin. Ali dok je on tu, ne mogu da pređem preko svega što je izrečeno i izmišljeno.

Čini se da je i Lukina ispovest za Ekspres, uz otkaz Ivana Obradovića, bila inicijalna kapisla za novi udarac iz Fudbalskog saveza koji je dodatno poljuljao atmosferu.

VIDEO - Krstajić se kiselo nasmejao na pitanje o Luki Milivojeviću i Marku Grujiću

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    22. mart 2019 | 16:56

    Tako je i Savo Milošević rekao za Tadića, kada je odbio Ćurčićev poziv za repku ... A gde je sada Tadić a gde su oni !? Podrška za igrače, mafija dalje od svetinje ...

  • Vlada

    22. mart 2019 | 17:10

    Sram vas bilo... Kovačeviću!! Partizanovac jesam ali podrška ovim momcima.. Sto ne igraju dok je ovaj Šarlatan tu.. Da je čovek sam bi se povukao posle Svetskog prvenstva.. Oterali su Muslina zasto!? Mozda zbog toga sto je stao na stranu igrača protiv KOKEZE!!! KAZU DA JE NASTAO PROBLEM KADA JE BANE IVANOVOC ISTERAO KOKEZU SA TRENINGA... SKINO SE ČOVEK SVE U ŠTUCNAMA DA IGRA SA NJIMA.. OVAJ REKO AJDE BEZI NE SPRDAJ SE SA REPREZANTACIJOM.. I OVAJ SE NALJUTIO.. KAZU DA JE ODATLEN SVE KRENILO..!! NIKADA MI NECEMO NAPRAVITI NESTO DOK SE GARNITURA CELA NE PROMENI...

  • RobSerb

    22. mart 2019 | 16:36

    @ Darko Kovacevic .. a ko si ti majke ti da odlucujes ko nikad vise nece igrati. Dace bog da sto pre nestanete svi zajedno sa Kokezom iz FSS pa da mozemo normalno da navijamo za svoju zemlju. Od ove uprave I selektora nema gore!! Olos do olosa.Zivela Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA