≫ 

Psiholog stiže u Partizan: Milošević najavio pojačanje stručnog štaba! (VIDEO)

Osim rezultatske krize, oseća se i psihološka kriza igrača i zato je nemonovno da se angažuje takozvani "trener za glavu"

  • 17

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević uoči utakmice 29. kola Superlige protiv Čukaričkog istakao je da je njegova ekipa, sem u rezultatskoj, nalazi u psihološkoj krizi i najavio angažovanje psihologa.

REZULTATSKA KRIZA DONELA PSIHOLOŠKU

- Pristisak postoji uvek i normalan je u klubu kao što je Partizan. Najveći problem je što je iz rezulttaske krize proizašla psihološka. Nama u ovom trenutku najviše može da pomogne nekoliko dobrih rezultata - rekao je MIlošević na konferenciji za medije i dodao da će angažovati pshiloga koji će raditi sa ekipom.

VIDEO: Savo Milošević shvatio da je za Partizan bolje da budu na četvrtom mestu

- Planiram dovođenje psihologa u tim, ali ne očekujem da on reši sve probleme Partizana. Več od sledeče nedelje ćemo ga angažovati. Voleo bih da ceo pristisak navijača i medija bude na meni, da rasteretim ekipu na terenu - rekao je on.

Foto: Milena Đorđević

ČUKARIČKI IMA ONO ŠTO MI NEMAMO

Kada je u pitanju duel protiv Čukaričkog Milošević je istakao nda očekuje drugačiji emč nego u Kruševcu, pre svega jer se igra na domaćem terenu.

- Susrešćemo se sa ekipom koja u ovom trenutku ima sve što mi nemamo. Čukarički je klub koji ima mir, funkcionišu kao privatan klub, dobro organizovan. Imaju zadovoljnu ekipu, sve one stvari koje mi treba da popravimo. Nemamo prostora za kukanje.

VIDEO: Savo Milošević smatra da je Partizan prerano potrošio neke mlade talente

Prihvatio sam se posla, znao sam da će biti jako teško, ali znam da ova ekipa može bolje. Nadam se da ćemo krenuti od sutra, jer pobeda protiv jedne takve ekipe može da bude inicijalna kapisla", objasnio je Milošević.

Foto: partizan.rs

Milošević je rekao i kakvoj se atmosferi nada na debiju u Humskoj.

- Poslednjih puta sam na stadionu Partizana bio kad sam dodeljivao pehare kao funkcioner FSS. Bio je pozitivno, nadam se da će i sutra biti neka slična atmosfera - zaključio je Milošević.

Meč između Partizana i Čukaričkog igra se u sredu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    2. april 2019 | 16:41

    Ljudi pa ovi nisu normalni Partizan ima par prosečnih igrača ovo resto nije ni za Srpsku ligu oni dovode psihologa. Psiholog jedino bi pomogao kada bi objasnio ovom rukovodstvu da nisu sposobni da vode raćuna o sebi a kamoli o instituciji kao što je Partizan. Treba da se prvo ovaj šljam od uprave istera kao i loši igraći pa da se dovedu novi koji će znati da igrsju i da cene dres Partizana. Ovakvom Partizanu nema pomoći taman da dodje konzilijum a ne samo psihijatar.

  • Kursumlija

    2. april 2019 | 16:42

    Pa vi ustvari imate psihologa.Zeljka Pantica😂😂😂😂On mukica proziva sve ostale klubove i vredja,sta ce ostalim ekipama veca motivacija da pobede Partizan od Zeljka Pantica.Tako je bilo i sa Radnickim,kada ga je golman Nisa trazio...

  • Kursumlija

    2. april 2019 | 16:32

    Trebace vam vise psihologa posle Cuke🤣🤣🤣🤣🤣🔴⚪🔴⚪💪💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA