≫ 

Legendarni as Liverpula dobio sina i dao mu ime po junaku finala Lige šampiona!

Odjeci Lige šampiona i dalje traju

  • 4

Nekadašnji fudbaler Liverpula i reprezentativac Engleske, Piter Krauč, po četvrti put je postao otac. Na svom Tviter profilu se pohvalio ovom radosnom vešću, a ime koje mu je dao je iznenadio sve. Mali Krauč će se zvati po jednom od junaka Liverpulovog trijumfa u Ligi šampiona.

Koliko svima, kojima je liverpulska crveno-bela boja pri srcu, znači šesta titula prvaka Evrope govori i primer legende kluba Pitera Krauča.

Samo dva dana od najvećeg uspeha voljenog mu kluba nakon 14 godina, Piter Krauč je dobio sina, četvrto dete u porodici Krauč.

Visoki napadač sa svojom prinovom pohvalio na Tviteru rečim - Naš prelepi dečak je rođen 3. juna, mama i beba Divok Samrat Krauč su dobro.

Očito da je 38-godišnjak još uvek pod utiskom velike pobede nad Totenhemom u finalu LŠ pa je shodno tome detetu dao ime po jednom od junaka koji je doneo prvo finale, a onda i trofej u grad Bitlsa - Divok Origi.

FK Liverpul, Totenhem Divok Origi junak Liverpulove pobede u Madridu Foto: Tanjug/AP

Nakon nekoliko dana Krauč se ponovo oglasio na društvenim mrežama i rekao da je sve to bila samo šala. Nekadašnji napadač je sklon luckastim šalama, a da li je ovo bila šala ili je ipak žena stavila veto verovatno nikada nećemo saznati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA