Evo zašto se Nejmar nije pojavio na okupljanju PSŽ-a: Otac fudbalera otkrio razloge i prozvao klub

Znali su i čelnici kluba i zbog toga je ljut Nejmar senior

  • 2
Nejmar, otac Nejmar Junior i Nejmar Senior; Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Otac ali i agent brazilskog fudbalera Nejmara, ljut je na čelnike PSŽ-a jer žele da disciplinksi sankcionišu njegovg sina zbog nepojavljivanja na okupljanje. Kaže da se još od ranije znalo da neće moći da stigne na okupljanje i da su za to znali i čelnici kluba.

Imali smo komercijalne i administrativne obaveze. "Kompanija Nejmar" izvršava ove obaveze pet godina unazad, to je uobičajeno. To je obaveza, a čak je i Pari Sen Žermen učestvoivao u tim poslovima posredstvom predsednika Nasera al Kelafija. Zato, ne razumem razlog za ljutnju i halabuku. Ljut sam, pošto je PSŽ znao kakve su nam obaveze. Moj sin treba da učestvuje i na dagađajima koje organizuje Red Bul u Brazilu 12. i 13. jula, tako da nije ni planirano da se pojavi u Francuskoj u narednih nedelju i po dana - objašnjava Nejmar senior za brazilski Foks.

Možda u ovome leži deo istine, ali je i želja povratka u Barselonu verovatno "kumovala" ovom nepojavljivanju Nejmara na okupljanju PSŽ-a.

VIDEO: Magija Nejmara na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA