Problem za Partizan: Prvi pik crno-belih na meti Bešiktaša!

Turski velikan želi da osveži napadačku liniju, a Japanac je jedan od igrača o kome se razmišlja

  • 4
Foto: FK Partizan

Čekaju u Partizanu već desetak dana da se Takuma Asano smiluje i konačno odgovori da li želi i ne želi da dođe u Humsku ili ne, svesni činjenice da Japanac ili vaga da li je dobro da sa zapada dođe u srpski fudbal ili, pak, na stolu ima još neke opcije, verovatno primamljivije.

Izgleda da je u pitanju ovo drugo, jer pojedini mediji u Turskoj navode da je fudbaler Arsenala interesantan Bešiktašu i da se o njemu najozbiljnije razmišlja.

Pre svega kao alternativi za turskog reprezentativca Buruka Jimaza, koji je u poodmaklim pregovorima sa italijanskim Lećeom, Mustafa Pektemek je napustio klub, a i Kajl Larin nadomak transfera u Belgiju.

Pride, u Bešiktašu imaju više nego dobro iskustvo sa Šinđijem Kagavom, koji je u minulih šest meseci branio boje istanbulskog kluba i, po svoj prilici, otvorio vrata fudbalerima iz Japana, pre svih Asanu, koji u Arsenalu na transfer listi.

Takuma Asano, Fudbalska reprezentacija Japana Asano u dresu Japana Foto: Profimedia

Takođe se navodi da je Asano u protekloj sezoni igrao za Hanover, koji je na kraju ispao u Cvajtu, što podrazumeva i smanjenje budžeta, pa nemački klub nije ni razmišljao o otkupnoj klauzuli u ugovoru, koja je iznosila 3.000.000 evra.

U turskom klubu smatraju da bi mogli da otkupe Asana za milion evra, jer je u završnoj godini ugovora sa Arsenalom, bez obzira što ga je londonski klub svojevremeno platio čak 4.000.000 Hirošimi.

Cifre koje su u igri kada se pomene ime japanskog reprezentativca daleko su od realnih u slučaju Partizana, pa crno-beli samo mogu da se nadaju da će planovi turskog velikana otići u drugom smeru, a da Asano neće imati neka druga rešenja....

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    18. jul 2019 | 15:17

    OVA KILAVA UPRAVA , NIKOG KO VREDI DOVESTI NECE !!!!VAZURO , KAKO I SKIM U EVROPU. JADNI AMATERI !! KO VAS DOVEDE, MAJKO !!!

  • Др

    18. jul 2019 | 12:55

    Е, јбг !!!!!!!!!!!!!!!

  • nscz

    19. jul 2019 | 12:10

    Pa vi ste koliko ja znam vec predstavili Japanca! Koliko cete zaraditi od transfera?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA