≫ 

Ibrahimović delio fudbalske lekcije u MLS-u: Het trikom "zapušio usta" Velinim navijačima (VIDEO)

Ibrakadabra pokazao je ko je glavni

  • 7

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović još jednom je dokazao izvanrednu napadačku formu jer je u derbiju Los Anđelesa, njegov Galaksi savladao je Los Anđeles FC sa 3:2, a neponovljivi majstor postigao je het-trik.

Sam uvod u popularni El Trafiko bio je izuzetno zanimljiv, jer je Ibrahimović objasnio kako se oseća u prvenstvu Amerike, naročito jer su novinari okarakterisali derbi kao sudar najboljih Zlatana sa jedne strane i Karlosa Vele sa druge.

- MLS nije na nivou na kome su lige u Evropi. Ranije sam igrao sa fudbalerima koji su na mom nivou ili blizu njega. To je činilo igru mnogo lakšom. Ovde sam kao Ferari među automobilima Fiata - kazao je Zlatan.

I zaista, na samom derbiju prštalo je od starta, a upravo je Vela sa penala, već u 4. minutu doveo svoj tim u vođstvo. Taj gol kao da je dodatno razgoropadio Šveđanina koji je 4. minuta kasnije odgovorio istom merom, a onda se šou nastavio drugim golom koji je dao glavom.

Na kraju, het-trik Zlatan je zaokružio u 70. minutu kada je sevnula njegova levica.

Na kraju, Vela je samo stigao da ublaži poraz svog tima svojim drugim golom u nadoknadi vremena.

Posle meča Zlatan je imao komentar kojim je pokazao da je "glavni".

 - Nisam gradio svoju karijeru ovoliko godina da bi me upoređivali sa Karlosom Velom. Mediji prave veliku grešku. Ne poredite Ferari sa Fijatom. Pokazao sam da sam najbolji u ligi. 

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA