≫ 

Kakav nokaut za PSV: Bazel "tukao" Holanđane za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona! (VIDEO)

Šok za Holanđane

  • 0
1144206431 Arhiva, Foto: Guliver /Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Fudbaleri Bazela pobedili su PSV Ajndhoven sa 2:1 kod kuće, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i potpuno "nokautirali" vicešampiona Holandije.

PSV i Bazel su posle dva meča odigrali 4:4, ali je Bazel prošao zbog manje primljenih golova kod kuće. Švajcarski tim je poveo u 8. minutu golom Eraja Komerta.

On je pri izvođenju slobodnog udarca pravom "raketom" od prečke pogodio mrežu holandskog tima i žestoko je "nakrivio". Bruma je izjednačio u 23. sjajnim udarcem glavom sa petnaestak metara, da bi konačan rezultat postavio Riki van Volfsvinkel u 68. minutu.

Njegovom golu je prethodila užasna reakcija Denzela Dumfrisa i Derika Lukasena kome je lopta prošla kroz noge pre nego je na petercu stigla do Rikija.

Zagrebački Dinamo je savladao Saburtalo iz Tbilisija sa 3:0 i okončao put gruzijskog tima ka Ligi šampiona, a strelci su bili Orsić i Petković u 77. i 88. minutu, Olmo je dokrajčio goste u nadoknadi.

Valeta je izvukla remi protiv Ferencvaroša ali nije mogla do prolaza dalje zbog poraza iz prve utakmice 1:3. Strelci u revanšu su bili Giljerme za Valetu i Tokmak Nguen za mađarski tim.

VIDEO - Navijači Ajaksa prave šou na ulicama Londona pred polufinale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA