Briga me, Bosanac neće ucenjivati Romu! Džeko se žestoko posvađao sa Vučicom i otišao u Inter

Tek što je objavljeno da je Romelu Lukaku postao novi napadač Intera, nova "teška artiljerija" stiže u Milano

  • 0
Edin Džeko Foto: Tanjug/AP

Bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko rastao se u lošim odnosima sa svojim klubom i posle četiri uspešne godine napušta Romu.

To je iskoristio Inter koji kroz Suning grupu nema problema sa trošenjem novca da bi plaćao transfere i konačno osvojio nešto u Italiji ili barem ozbiljnije konkurisao Juventusu.

Džeko u Inter prema pisanju Skaj sporta ide za 20 miliona evra, mada su se dogovori otegli upravo zbog činjenice da je Inter pokušavao da obori cenu za bivešg špica Mančester Sitija i Volfsburga.

"Dijamant" je još ranije dogovorio lične uslove, zbog čega je i tražio klubu da ga pusti i to se ljudima u Romi nije svidelo.

- Ne možete samo da se probudite jednog jutra i da odete. Možete da odete ako klub dobije pravu ponudu. Nije me briga što igrač ima dogovor sa drugim klubom. On nije gazda u ovoj kući i Romu neće niko ucenjivati - poručio je Džeku sportski direktor Vučice Đanluka Petraki.

VIDEO - Gol Pavkova za delirijum 40.000 ljudi: Ovako je Milan šokirao Kopenhagen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA