≫ 

Ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu, sve ću reći! Lalatović je ove reči urlao u Nišu (VIDEO)

Ne pamti se ovakav izliv besa trenera Vojovodine

  • 81
Foto: twitter/Serbian Football

Nenad Lalalatović izrežirao je novi skandal u srpskom fudbalu, ponovo je trener Vojvodine naišao na negostolljubiv prijem u Nišu gde je radio do prošle sezone, a imao je i šta da poruči pojedinim navijačima koji su ga provocirali.

Incident se dogodio pred kraj poluvremena meča na "Čairu", sve je isprva delovalo bezazleno, a onda je Lalatović jednostavno proključao. "Pukao" je. 

Na snimku koji su zabeležile kamere Arene sport vidi se burna reakcija i svađa Lalatovića sa nekim od navijača sa zapadne tribine, čak pretnje i gestikulacije klanjem, ali i još nešto što je isprva promaklo gledaocima - njegova poruka nekome sa tribine ili u loži.  

Naime, trener "lala" je u mometnu besa prstom upirao na nekoga sa tribine, uz reči:

- Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu - sve ću reći! - urlao je Lalatović.

Pogledajte taj detalj, istina ne čuje se Lalatovićev glas, ali se sa usana jasno može pročitati poruka koju je poslao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    13. septembar 2019 | 21:10

    Nema on šta da peva, sve je već odpevano.fmp je klub koji ima najviše dosudjenih penala po sezoni u čitavoj Evropi, već nekoliko uzastopnih sezona😂😂👉👌🔐

  • Deki

    13. septembar 2019 | 22:23

    Rekao sam vec jednom a i sad cu ponoviti. Neko ce kad tad progovoriti o svom cirkusu koji vlada u zadnjih par godina u ovoj nesretnoj cunga lunga ligi...Polako se otvara pandorina kutija, ovaj ce mnoge da raskrinka. Nakon ovoga treba da se pozabavi UEFA i da se konacno stane na kraj ovoj cirkusijadi od lige.

  • Adriano 10

    13. septembar 2019 | 22:04

    Da nije tog namestanja partizan prosle godine ne bi uzeo kup. Svako dete zna, ceo grad to zna, pa i ja na selu, i mnogi drugi. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA