≫ 

Savo o Javoru: Ne pamtim da je neka ekipa imala ovoliko šuteva ka našem golu

Trener Partizana pun pohvala za odvažan pristup Ivanjičana

  • 14
PARTIZAN Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana uzlaznu formu potvrdili su i u Ivanjici, gde su upisali još jednu pobedu, za prilazak vrhu superligaške tabele, uz dva gola Lazara Markovića.

Pored učinka povratnika u redove crno-belih, za Sava Miloševića najjači utisak je odvažna i ofanzivna igra Ivanjičana, što je posebno podvukao u rezimeu meča.

- Izuzetno težak meč, kakav smo i očekivali. Osetila se naporna serija utakmica, što je Javor iskoristio - rekao je Savo, pa dodao, o igri protivnika:

- Ne pamtim da je na nekom susretu protivnik više uputio udaraca na naš gol, kao sad Javor. Ivanjičani su jedina ekipa koja uz Inđiju igra otvoreno i na gol više, od srca im želim uspeh u nastavku prvenstva.

Za Javor je zaigrao i sin Sava Miloševića Nikola, čak je i on mogao da se upiše u strelce, a pre njega i Amanović, Petković, Savić, Piščević, Cuckić. Svi su se našli u prilikama, uz konstatciju da je Stojković u Ivanjici bio daleko uposleniji nego za vikend u derbiju.

- Bili smo ravnopravan protivnik. Pokušali smo ofanzivnom igrom da se suprotstavimo velikom favoritu, međutim, utakmicu je odlučio individualni kvalitet. Naravno, zadovoljan sam pruženom igrom, iako smo poraženi. Okrećemo se narednom kolu, sa željom da počnemo berbu bodova - izjavio je posle meča trener Igor Bondžulić.

Javor u narednom kolu igra sa Radnikom, dok Partizan očekuje iskušenje u Nišu protiv Radničkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klosar sava

    25. septembar 2019 | 22:40

    Kad budemo slavili duplu krunu videcu dal ce opet biti ovako duhovit i simpatičan hahha

  • Darkoooo

    25. septembar 2019 | 23:26

    Znaci Stojke je ovog puta radio nesto, morace vise da jede

  • GP

    26. septembar 2019 | 09:43

    Gospodine Milosevicu ja sam i komentarisao da ce nam Javor biti tezi protivnik od zvezde. Zvezda i Rad trenutno igraju najlosiji fudbal u ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA