≫ 

Dva bitna igrača Totenhema ne igraju pred Zvezdu: Da li ih Poketino odmara ili neće ni u Beograd?

Novi problemi za "Pevce" su Eriksen i Son

  • 1

Reprezentativne obaveze dodatno su otežale posao Maurisiju Poketinu oko sklapanja tima, jer je Totenhem najverovatnije ostao bez još dva bitna igrača, Kristijan Eriksena i Hjong Min Sona, minimum za naredni meč.

Danac je doživeo lakšu povredu butnog mišića i preporučeno je da preskoči meč protiv Votforda kako bi, eventualno, mogao da bude spreman za utakmicu u Ligi šampiona protiv Crvene zvezde.

Sa druge strane iza Sona je dug i naporan put, u London je stigao tek u četvrtak uveče, pa će ga zbog toga Poketino odmoriti protiv Votforda kako bi ostatak sezone mogao da odigra na maksimalnom nivou.

Fk Totenhem, Fk Juventus

Foto: Tanjug/AP

Obojica će možda ući sa klupe u subotnjem meču Premijer lige i to će biti pokazatelj da li će biti spremni za duel sa srpskim šampionom.

Loš vest za Zvezdu je i oporavak Dele Alija koji bi trebalo da startuje meč protiv Votforda kako prenose britanski mediji.

Napadački trio na utakmici protiv Votforda u subotu od 16 čaosva trebalo bi da čine Lukas Moura, Erik Lamela i Hari Kejn.

Posle dužeg vremena treninzima su se priključila i dva velika letošnja pojačanja Đovani Lo Selso i Rajan Sesenjon. Njih dvojica verovatno neće igrati u subotu, ali će svoje minute možda dobiti već u utorak protiv Crvene zvezde.

Liverpul, Totenhem

Foto: Tanjug/AP

Najveći problem za "Pevce" i dalje je defanziva. Ugo Ljoris neće braniti duže vreme, zbog toga je vraćen iskusni Majkl Vorm. On će biti konkurent Paulu Gazanigi koji je ove sezone branio protiv Lestera I Brajtona, ali je u oba meča primio po dva gola u porazima Totenhema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    18. oktobar 2019 | 11:05

    Не бојим се ја Деле Алија, брзоногог Корејанца и искусног Ериксена, мене брине повучени јунак који чека и искоришћава своје шансе и техничар који нема довољно простора да покаже шта уме..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA