≫ 

Liverpul preko novog sponzora krenuo u borbu za potpis Embapea!

Da li će novi dresovi doneti i novu veliku zvezdu na Enfild?

  • 0
Kilijan Embape, Đorđino Vajnaldum Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Aktuelni šampion Evrope Liverpul uspeo je da dobije sudski spor sa kompanijom "New Balance" koja im proizvodi dresove i naredne sezone će ih "oblačiti" Najk! Ali, pored novca, benefit od partnerstva sa Najkom može da bude i u pojačanjima, i to najvećim mogućim. Jedno od potencijalnih je Kilijan Embape!

Liverpulu će novi proizvođač dresova davati 30 miliona funti po sezoni, ali ono što je mnogo važnije - 20 odsto od ukupne prodaje dresova, što bi moglo da znači i ogroman novac od globalne prodaje dresova širom sveta.

Zbog toga se Liverpul svim silama borio da izađe iz ugovora sa Nju Balansom, koji im je čak nudo 15 miliona funti više po godini za novi ugovor.

Najki je ponudio i učešće nekih njihovih globalnih zvezda u promociju Liverpula, kao što su Lebron Džejms, Serena Vilijams, reper Drejk.

Međutim, ono što su pojedini novinari otkrili, jeste i moguće angažovanje nekih zvezda Najka, kao što je Kilijan Embape, jedna od najvećih novih zvezda fudbala.

Navijači Liverpula već su počeli i kampanju na društvenim mrežama kako bi Kilijan Embape zaigrao na Enfildu, pa je tako na Tviteru haštag #Mbappe2020 postao jedan od najistaknutijih.

Embape je trenutno igrač Pari Sen Žermena, sa kojim ima ugovor do juna 2022. godine. Na Park Prinčeva stigao je na leto 2018. u transferu vrednom 180 miliona evra.

Repriza finala Lige šampiona danas (17.30) na Enfildu. Liverpul čeka Totenhem i veliki je favorit s kvotom 1,60. Za one koji vole velike kvote, dvojka na Totenhem je čak 5,60. Što se golova tiče, tip da će oba tima dati bar po gol (GG) nosi kvotu 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Totenhem.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera na Marakani, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA