Provociraju tenkom, u Švajcarskoj su pucali zbog njih: Izašao spisak opomena za Nemce pred Zvezdu!

Nemački mediji su rešili da naprave mali vodič za navijače pred dolazak u Beograd

  • 20
Navijači Bajerna Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Bajerna gostuju Crvenoj zvezdi u utorak od 21.00 u Ligi šampiona, a kako obično biva pred utakmice u Beogradu, najviše se govori o atmosferi i navijačima.

Nemački mediji prenose da je Bajern dobio 2.098 ulaznica za Ligu šampiona, 52 evra koštala je pojedinačna karta, a članovi kluba imali su pravo na po jednu ulaznicu čim su dobili obaveštenje od kluba.

Čelnici kluba iz Minhena dobili su signale iz Crvene zvezde da mogu da budu bezbrižni i da će boravak u Beogradu za Nemce biti bezbedan, iako su srpski navijači u Evropi u poslednjoj deceniji na lošem glasu.

Napominje se samo da će navijači jedan sat provesti blokirani na stadionu dok se ne raščiste ostale tribine, posle čega će moći mirno da napuste objekat. Svakako, to nije ništa neuobičajeno, takva je praksa bila i za ostale navijačke grupe, a pojedine su se čak tada i zabavile, kad je deo severne tribine ostajao na stadionu.

Video: Haos na ulicama Berna, Delije učestvovale u tuči, bilo i pucnjave!

- Od raspada Jugoslavije, sve je više huligana bilo na tribinama i uvek ima incidenata. U plej-ofu kvalifikacija protiv Jang Bojsa, policija je ispalila metke upozorenja u švajcarskoj prestonici. Pre druge utakmice, desio se novi skandal, navijači su u konsultacijama sa klubom postavili tenk ispred stadiona - piše sport1.de.

Takođe, preporučuje se navijačima da prate instrukcije policije i lokalne medije, naročito zbog velikih gužvi u okolini stadiona, a podseća se i na prvi meč protiv Bajerna u septembru.

- Policija je imala 30 hapšenja zbog krađa, napada ili korišćenja pirotehnike. Samo uz pojačane mere policije sprečen je sukob u Minhenu - dodaje ovaj portal.

Video: Delije u redovima čekale da se slikaju na tenku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA