≫ 

Ko ne voli Zvezdu i kad gubi, nije zvezdaš, napunite stadion: Emotivna poruka Pižona navijačima!

Crveno-beli u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona gostuju Olimpijakosu i bod im je dovoljan da obezbede mesto u nokaut fazi Lige Evrope

  • 52

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon istiakao je da klub mora da se podrži i kada mu ne ide najbolje, jer je to odlika svakog navijača.

- Vidite koliko se ljudi menjaju zbog jedne pobede ili jednog poraza. Uvek kažemo da želimo da imamo pun stadion, a kada bismo imali pun stadion imali bismo i dobre igrače. Kako? Imali bismo više novca i mogli bismo da kupimo kvalitetnije fudbalere. Zvezdu ko ne voli i kad gubi, taj i nije zvezdaš- rekao je Petrović i nastavio:

- Nemojte da mislite da mi ne delimo vaše mišljenje, ni nama nije lako, ali kada pogledamo pre tri godine bili smo u minusu 50 miliona evra i želeli smo samo da vratimo dugove. A ušli smo dva puta u Ligu šampiona, što je fenomenalan rezultat - rekao je Petrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dak

    3. decembar 2019 | 19:28

    Tako je legendo

  • Draca

    3. decembar 2019 | 20:30

    Ovde u americi ti gubio ili jos bolje pobjedio uvjek pun stadion ali tu i klub prodaje svoje trofeje na majicama kapma salovima i dosta toga drugog

  • M.D.

    4. decembar 2019 | 08:47

    Bolje nam objasni šta se desilo na utakmici O.F.K.Begrad-zvezda ,kada si ti bio trener samo na toj utakmici.Prevelika ljubav ,0-2 pa 6-2.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA