Lacio bez Sergeja "pregazio" Peruđu: Derbi sa Napolijem u četvrtfinalu Kupa Italije

Rutinska pobeda

  • 2
Italy Soccer Italian Cup Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija pobedili su Kremoneze sa 4:0 u meču osmine finala Kupa Italije i plasirali su se u četvrtfinale ovog takmičenja, a isto je učinio i Napoli pobedom nad Peruđom 2:0.

Lacio je poveo u desetom minutu golom Patrika Gabarona koji je sa šest metara pokupio golmanov odbitak posle centaršuta.

Nebesko-plavi su duplirali prednost 16 minuta kasnije kada je Marko Parolo ispratio ubacivanje Honija. Na 3:0 je povisio Ćiro Imobile sa penala u 58. minutu, a konačnan rezultat je postavio Bastos u 89.

Srpski igrač Sergej Milinković-Savić nije igrao za Lacio u ovom meču, što rimskom klubu nije smetalo da upiše laganu pobedu.

Italy Soccer Italian Cup Foto: Tanjug/AP

Napoli je slavio sa dva gola u prvom poluvremenu, oba su bila sa penala i oba je postigao Lorenco Insinje.

U prvoj situaciji je u 26. minutu Mardoke Nzita faulirao Lozana, a u drugoj je u 38. VAR tehnologijom utvrđeno da je jedan igrač Peruđe igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Do kraja prvog poluvremena je i Peruđa mogla do gola sa bele tačke, ali je jedanaesterac promašio Pjetro Jemelo. Napoli i Lacio su naredni protivnici u četvrtfinalu Kupa Italije.

Video: Sergej Milinković Savić iznenađen dolaskom navijača na meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA