≫ 

Mega skandal u Barseloni: Klub plaćao agenciju na hiljade evra da bi blatio svoje igrače?

Tako bar piše Marka, a Barsa je potvrdila da koristi usluge agencije

  • 1
FK Barselona, Real Sosijedad Foto: Tanjug/AP

Međutim, slavni španski klub negira da je imao nešto sa napadima na igrače, sa stotinak stranica na društvenim mrežama koje kontroliše agencija I3 Ventures.

Sa različitih profila na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu su kritikovani Lionel Mesi jer nije potpisao novi ugovor, Đerar Pike što energiju "rasipa" na dodatne aktivnosti poput Dejvis kupa, ali i bivši predsednik kluba Đoan Laporta.

S druge strane, podržavaju se aktivnosti aktuelnog predsednika Đozepa Marije Bartomeua, dok se kao mete napada ne zaobilaze ni imena poput Ćavija, Pujola, Antonele, Benedita, Viktora Fonta ili Pepa Gvardiole.

Ovaj skandal dolazi nedugo nakon svađe u Barsi i kritika od strane sportskog direktora Erika Abidala na račun igrača. Mesi se našao najpozvaniji da odgovori Abidalu putem društvenih mreža, ali je situacija "gurnuta pod tepih".

Inače, Mesi aktuelnom predsedniku Barselone zamera što je stao na stranu Abidala, koji je svojevremeno bio i saigrač Argentinca u bordo-teget dresu.

Inače, klub spomenutoj agenciji za usluge plaća oko milion evra i to kroz šest različitih transakcija, a njene stranice su prilično uticajne više hiljada pratilaca.

Video: Legenda svetskog fudbala od danas u penziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beg

    17. februar 2020 | 20:22

    Nikad ovo i nije bio ozbiljan klub. Bili sundobar tik za vreme Mesija,i to polako prolazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA