≫ 

Plasirao se na EURO sa Dancima, ali ne može da ih vodi: Kakav maler za norveškog trenera!

Zanimljiva priča Agea Hareidea

  • 0
Age Hareide Age Hareide (desno) Foto: Printscreen/You Tube

Norveški stručnjak Age Hareide (66) neće moći da predvodi reprezentaciju Danske na Evropskom prvenstvu 2021. godine na koje se ova selekcija kvalifikovala pod njegovom palicom.

Posle današnje odluke UEFA da se takmičenje odloži za godinu dana, Norvežanin je ostao bez posla.

- Nisam pričao ni sa kim iz Fudbalskog saveza Danske o tome da li nastavljamo da sarađujemo ili ne. Samo su me obavestili o odluci da se EURO odlaže za sledeću godinu. Moj ugovor ističe 31. jula i očekujem da ćemo prekinuti saradnju posle tog datuma kako je planirano - izjavio je Hareide.  

Legendarni norveški trener ističe i da ga ova sitacija nervira, ali kaže da trenutno ima mnogo važnijih stvari od pitanja gde će raditi od leta.

- Nema tu mnogo da se priča. Ugovor mi ističe i tako je kako je. U ovom trenutku postoje oni koji su u mnogo težoj situaciji od mene i njima treba pomoć. Ljudi su bolesni, drugi gube posao i rizikuju život u teškom trenutku i žao mi je zbog toga. Žao mi je što ne mogu ništa da uradim po tom pitanju - zaključio je Norvežanin.

Video: Dani u kojima korona virus nezabeleženo utiče na sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA